Konferens om vetenskaplig publicering 22 september

Rektor och dekaner vid Linköpings Universitet arrangerar, tillsammans med avdelningen för Publiceringens Infrastruktur vid universitetsbiblioteket, en halvdags-konferens kring vetenskaplig publicering, den 22 september 2010.

Konferensen vänder sig till all forskande personal vid Linköpings Universitet. Flera och olika aspekter inom området kommer att belysas, ex användning av bibliometri på nationell nivå. Vetenskapsrådet kommenterar den modell som används i Sverige, och Gunnar Sivertsen talar om det norska alternativet. LiU-forskarna Staffan Larsson, Peter Aronsson, Lars Hultman and Per Aspenberg kommer att dela med sig av erfarenheter och goda råd kring publiceringsstrategier.

Program och anmälningsmöjligheter kommer i augusti! För mer information är du välkommen att kontakta David Lawrence (davla@ep.liu.se) eller Ingegerd Bauren (ingegerd.bauren@liu.se).

2010-06-24

ForskarFredag på HumSam

Populärvetenskapliga lunchföreläsningar den 26 september.

Mobil akademiker

Bibliotekets populära workshop för LiU-anställda är tillbaka.

Strimman om genus och sexualitet i militären

Föreläsningar i HumSam-biblioteket den 23 september.

Seminarium om akademisk kommunikation

Välkommen till ett seminarium om akademisk kommunikation. Nästa tillfälle är 2/10. Seminariet vänder sig i första hand till anställda vid LiU.

Senast uppdaterad: 2014-09-18