Konferens om vetenskaplig publicering 22 september

Rektor och dekaner vid Linköpings Universitet arrangerar, tillsammans med avdelningen för Publiceringens Infrastruktur vid universitetsbiblioteket, en halvdags-konferens kring vetenskaplig publicering, den 22 september 2010.

Konferensen vänder sig till all forskande personal vid Linköpings Universitet. Flera och olika aspekter inom området kommer att belysas, ex användning av bibliometri på nationell nivå. Vetenskapsrådet kommenterar den modell som används i Sverige, och Gunnar Sivertsen talar om det norska alternativet. LiU-forskarna Staffan Larsson, Peter Aronsson, Lars Hultman and Per Aspenberg kommer att dela med sig av erfarenheter och goda råd kring publiceringsstrategier.

Program och anmälningsmöjligheter kommer i augusti! För mer information är du välkommen att kontakta David Lawrence (davla@ep.liu.se) eller Ingegerd Bauren (ingegerd.bauren@liu.se).

2010-06-24

Campus Norrköpings bibliotek stängt 20 juli till 2 augusti

Under perioden då CNB är stängt kan reserverade böcker inte hämtas ut.

LiU-användare kan inte längre skapa nya konton i RefWorks

Bibliotekets prenumeration på referenshanteringsprogrammet RefWorks upphör 2017.

Wikipediaprojekt vid Linköpings universitet

Som LiU-forskare kan du vara med och bidra till att kvalitetssäkra Wikipedia.

Sommarläsning

Boktips från vårens deltagare i Bokstafetten.

Senast uppdaterad: 2015-07-02