Konferens om vetenskaplig publicering 22 september

Rektor och dekaner vid Linköpings Universitet arrangerar, tillsammans med avdelningen för Publiceringens Infrastruktur vid universitetsbiblioteket, en halvdags-konferens kring vetenskaplig publicering, den 22 september 2010.

Konferensen vänder sig till all forskande personal vid Linköpings Universitet. Flera och olika aspekter inom området kommer att belysas, ex användning av bibliometri på nationell nivå. Vetenskapsrådet kommenterar den modell som används i Sverige, och Gunnar Sivertsen talar om det norska alternativet. LiU-forskarna Staffan Larsson, Peter Aronsson, Lars Hultman and Per Aspenberg kommer att dela med sig av erfarenheter och goda råd kring publiceringsstrategier.

Program och anmälningsmöjligheter kommer i augusti! För mer information är du välkommen att kontakta David Lawrence (davla@ep.liu.se) eller Ingegerd Bauren (ingegerd.bauren@liu.se).

2010-06-24

Bibliotekets öppettider i sommar

Sommar på biblioteket betyder kortare öppettider men längre lånetider.

Glad sommar!

Biblioteket önskar alla besökare en riktigt trevlig sommar.

Tidskriftsstatistik för 2013

Nature mest lästa tidskriften vid LiU, PNAS den mest citerade.

Uppgradering av LiUB Proxy

10/6 uppgraderas LiUB proxy, vilket medför förbättrad åtkomst till bibliotekets e-resurser utanför campus men också att länkar i exempelvis litteraturlistor måste ändras.

Sidansvarig: gustav.bolin@liu.se
Senast uppdaterad: 2014-06-25