Konferens om vetenskaplig publicering 22 september

Rektor och dekaner vid Linköpings Universitet arrangerar, tillsammans med avdelningen för Publiceringens Infrastruktur vid universitetsbiblioteket, en halvdags-konferens kring vetenskaplig publicering, den 22 september 2010.

Konferensen vänder sig till all forskande personal vid Linköpings Universitet. Flera och olika aspekter inom området kommer att belysas, ex användning av bibliometri på nationell nivå. Vetenskapsrådet kommenterar den modell som används i Sverige, och Gunnar Sivertsen talar om det norska alternativet. LiU-forskarna Staffan Larsson, Peter Aronsson, Lars Hultman and Per Aspenberg kommer att dela med sig av erfarenheter och goda råd kring publiceringsstrategier.

Program och anmälningsmöjligheter kommer i augusti! För mer information är du välkommen att kontakta David Lawrence (davla@ep.liu.se) eller Ingegerd Bauren (ingegerd.bauren@liu.se).

2010-06-24

HUB öppnar igen!

Nu har Hälsouniversitetets bibliotek öppnat igen efter sommarens renovering. Varmt välkommen!

Hej ny student!

Använd ditt LiU-kort för att låna böcker på biblioteket.

Chattjänsten ”Fråga oss” öppen

Nu kan du åter chatta med oss på bibliotekets tjänst ”Fråga oss".

Öppettider under höstterminen

Åter till normala öppettider på HumSam, TekNat och CNB.

Senast uppdaterad: 2014-08-27