Konferens om vetenskaplig publicering 22 september

Rektor och dekaner vid Linköpings Universitet arrangerar, tillsammans med avdelningen för Publiceringens Infrastruktur vid universitetsbiblioteket, en halvdags-konferens kring vetenskaplig publicering, den 22 september 2010.

Konferensen vänder sig till all forskande personal vid Linköpings Universitet. Flera och olika aspekter inom området kommer att belysas, ex användning av bibliometri på nationell nivå. Vetenskapsrådet kommenterar den modell som används i Sverige, och Gunnar Sivertsen talar om det norska alternativet. LiU-forskarna Staffan Larsson, Peter Aronsson, Lars Hultman and Per Aspenberg kommer att dela med sig av erfarenheter och goda råd kring publiceringsstrategier.

Program och anmälningsmöjligheter kommer i augusti! För mer information är du välkommen att kontakta David Lawrence (davla@ep.liu.se) eller Ingegerd Bauren (ingegerd.bauren@liu.se).

2010-06-24

Öppettider under påskhelgen

Skärtorsdagen den 17 april: 08:00–14.00.
Mellan den 18 och den 21 april har biblioteken stängt.

Provperiod på databasen Passport

Innehåller internationell marknadsdata och analyser på bransch-, företags- och konsumentnivå.

Elektroniska böcker och tidskrifter hos Emerald

Innehåller mängder av e-böcker och tidskrifter inom ämnesområden som ekonomi och samhällsvetenskap.

Problem med Scopus och IE11

Scopus fungerar inte i Internet Explorer 11. Scopus fungerar dock med andra webbläsare och med äldre versioner av Internet Explorer.

Sidansvarig: gustav.bolin@liu.se
Senast uppdaterad: 2014-04-09