Konferens om vetenskaplig publicering 22 september

Rektor och dekaner vid Linköpings Universitet arrangerar, tillsammans med avdelningen för Publiceringens Infrastruktur vid universitetsbiblioteket, en halvdags-konferens kring vetenskaplig publicering, den 22 september 2010.

Konferensen vänder sig till all forskande personal vid Linköpings Universitet. Flera och olika aspekter inom området kommer att belysas, ex användning av bibliometri på nationell nivå. Vetenskapsrådet kommenterar den modell som används i Sverige, och Gunnar Sivertsen talar om det norska alternativet. LiU-forskarna Staffan Larsson, Peter Aronsson, Lars Hultman and Per Aspenberg kommer att dela med sig av erfarenheter och goda råd kring publiceringsstrategier.

Program och anmälningsmöjligheter kommer i augusti! För mer information är du välkommen att kontakta David Lawrence (davla@ep.liu.se) eller Ingegerd Bauren (ingegerd.bauren@liu.se).

2010-06-24

Seminarium: Open Science & Open Data

Hålls på Campus Valla den 29 september och på Campus Norrköping den 4 oktober.

Lär dig om Mendeley och EndNote på MB

Välkommen till höstens introduktioner i referenshanteringsprogram på Medicinska biblioteket!

Logga in till e-resurser från startsidan

När du inte är uppkopplad mot LiU:s nätverk kan du nu logga in till bibliotekets e-resurser direkt från startsidan.

Uppgradering av SOU-sök

Nu med funktion för att hitta relaterade propositioner och förbättrad layout.

Senast uppdaterad: 2016-09-30