Konferens om vetenskaplig publicering 22 september

Rektor och dekaner vid Linköpings Universitet arrangerar, tillsammans med avdelningen för Publiceringens Infrastruktur vid universitetsbiblioteket, en halvdags-konferens kring vetenskaplig publicering, den 22 september 2010.

Konferensen vänder sig till all forskande personal vid Linköpings Universitet. Flera och olika aspekter inom området kommer att belysas, ex användning av bibliometri på nationell nivå. Vetenskapsrådet kommenterar den modell som används i Sverige, och Gunnar Sivertsen talar om det norska alternativet. LiU-forskarna Staffan Larsson, Peter Aronsson, Lars Hultman and Per Aspenberg kommer att dela med sig av erfarenheter och goda råd kring publiceringsstrategier.

Program och anmälningsmöjligheter kommer i augusti! För mer information är du välkommen att kontakta David Lawrence (davla@ep.liu.se) eller Ingegerd Bauren (ingegerd.bauren@liu.se).

Thu Jun 24 09:28:00 CEST 2010

Wikipedia och kvinnor

Tre kvart på bibblan på Vallabiblioteket - Internationella kvinnodagen den 8 mars.

Föreläsningar om migrationens etik och Islamiska staten

Den 28 februari fortsätter Strimman i Vallabiblioteket.

Ledig tjänst på MB

Linköpings universitetsbibliotek söker en bibliotekarie med placering vid Medicinska biblioteket.

Litteraturbanken

Klassiker i elektroniskt format.

Senast uppdaterad: Thu Feb 23 11:25:33 CET 2017