Konferens om vetenskaplig publicering 22 september

Rektor och dekaner vid Linköpings Universitet arrangerar, tillsammans med avdelningen för Publiceringens Infrastruktur vid universitetsbiblioteket, en halvdags-konferens kring vetenskaplig publicering, den 22 september 2010.

Konferensen vänder sig till all forskande personal vid Linköpings Universitet. Flera och olika aspekter inom området kommer att belysas, ex användning av bibliometri på nationell nivå. Vetenskapsrådet kommenterar den modell som används i Sverige, och Gunnar Sivertsen talar om det norska alternativet. LiU-forskarna Staffan Larsson, Peter Aronsson, Lars Hultman and Per Aspenberg kommer att dela med sig av erfarenheter och goda råd kring publiceringsstrategier.

Program och anmälningsmöjligheter kommer i augusti! För mer information är du välkommen att kontakta David Lawrence (davla@ep.liu.se) eller Ingegerd Bauren (ingegerd.bauren@liu.se).

Thu Jun 24 09:28:00 CEST 2010

Öppettider under jul- och nyårshelgen

Samtliga LiU-bibliotek har stängt 24/12-26/12 och 31/12-1/1. Läs mer om de avvikande öppettiderna under helgerna.

Luciatåg på Vallabiblioteket

Elever från Folkungaskolan lussar på biblioteket den 13 december klockan 12.15.

Nobelprisen utdelas

Hitta publikationer av pristagarna och annan forskning relaterad till deras ämnesområden.

Encyclopedia of Life Sciences

Månadens elektroniska verktyg för december.

Senast uppdaterad: Fri Dec 09 11:15:12 CET 2016