Konferens om vetenskaplig publicering 22 september

Rektor och dekaner vid Linköpings Universitet arrangerar, tillsammans med avdelningen för Publiceringens Infrastruktur vid universitetsbiblioteket, en halvdags-konferens kring vetenskaplig publicering, den 22 september 2010.

Konferensen vänder sig till all forskande personal vid Linköpings Universitet. Flera och olika aspekter inom området kommer att belysas, ex användning av bibliometri på nationell nivå. Vetenskapsrådet kommenterar den modell som används i Sverige, och Gunnar Sivertsen talar om det norska alternativet. LiU-forskarna Staffan Larsson, Peter Aronsson, Lars Hultman and Per Aspenberg kommer att dela med sig av erfarenheter och goda råd kring publiceringsstrategier.

Program och anmälningsmöjligheter kommer i augusti! För mer information är du välkommen att kontakta David Lawrence (davla@ep.liu.se) eller Ingegerd Bauren (ingegerd.bauren@liu.se).

Thu Jun 24 09:28:00 CEST 2010

Länka till e-resurser i litteraturlistor

Underlätta åtkomst för dina studenter med bibliotekets prefix.

Program för talsyntes och rättstavning

TorTalk, SpellRight och Stava Rex finns nu på fler datorer i biblioteket.

IS propaganda och medier

Föreläsning på Vallabiblioteket den 20 januari.

InfoTorg Juridik

Åter tillgänglig för anställda och studenter vid LiU.

Senast uppdaterad: Tue Jan 17 09:42:00 CET 2017