Next stop New York - utställning på HumSam-biblioteket

Programmet för Slöjd, hantverk och formgivning årskurs 2 inbjuder till utställningen:

NEXT STOP NEW YORK

I kursen Entreprenörskap har vi fått i uppgift att skapa ett koncept med produkter, monter och marknadsföringsmaterial till en valfri mässa, och vårt första stopp på väg ut i världen gör vi här på hemmaplan.

Välkommen att se framtidens formgivare och hantverkare göra entré!

Vernissage den 17 mars kl. 12.00 i HumSam-Biblioteket
Utställningen pågår t.o.m den 15 april 2011.

2011-03-14

Databaser för forskningsfinansiering och stipendier

Är du forskare och behöver söka forskningsmedel eller student och vill söka stipendier? För dig finns användbara databaser tillgängliga vid LiU.

Tidskriftsstatistik för 2014

De mest lästa och de mest citerade tidskrifterna vid LiU samt de tidskrifter där universitetets forskare har publicerat sig flest gånger under året.

Filmer från seminarier om akademisk kommunikation på webben

Lyssna på talare från bland annat LiU, Malmö högskola och Vetenskapsrådet.

Ny webbsida med tips på appar och molntjänster

Vill du kunna jobba mer mobilt? Biblioteket listar nu ett urval av appar som kan vara användbara för dig som är student eller anställd vid LiU.

Senast uppdaterad: 2015-03-24