Next stop New York - utställning på HumSam-biblioteket

Programmet för Slöjd, hantverk och formgivning årskurs 2 inbjuder till utställningen:

NEXT STOP NEW YORK

I kursen Entreprenörskap har vi fått i uppgift att skapa ett koncept med produkter, monter och marknadsföringsmaterial till en valfri mässa, och vårt första stopp på väg ut i världen gör vi här på hemmaplan.

Välkommen att se framtidens formgivare och hantverkare göra entré!

Vernissage den 17 mars kl. 12.00 i HumSam-Biblioteket
Utställningen pågår t.o.m den 15 april 2011.

Mon Mar 14 13:30:00 CET 2011

Årets avhandling på biblioteket

Mathilda Hallbergs doktorsavhandling ”Barn till beskådan” finns både som tryckt och i fulltext i DiVA.

Svenska dagstidningar i fulltext

Kungliga bibliotekets söktjänst för digitaliserade dagstidningar nu tillgänglig på Linköpings universitetsbibliotek.

Föredrag om flickors teknikintresse och serietidningar i klassrummet

Tre kvart på bibblan med Ulrika Sultan och Lars Wallner den 2 och den 9 februari.

Biblioteket på Welcome Fair

I år har studenterna möjlighet att ställa sina frågor om biblioteket på engelska, franska, tyska och spanska.

Senast uppdaterad: Wed Jan 17 08:29:08 CET 2018