UB bäst i test

Linköpings universitetsbibliotek har det bästa online-biblioteket av 203 bibliotek i världen, tycker de internationella mastersstudenterna i Studentbarometern.

Omdömena om det fysiska biblioteket gav oss en sjunde plats totalt, dock bäst bland de svenska biblioteken. Detta visar Studentbarometern som mäter hur de internationella studenters uppfattar universiteten där de studerar. 138 000 mastersstudenter vid 203 lärosäten i världen har svarat.

Vad annat kan vi göra än att tacka för detta och lova att försöka bli ännu bättre?

Läs mer om undersökningen i LiU Nytt:

Universitetsbiblioteket rankar högst

Topp- och bottenbetyg för LiU i internationell studentundersökning

2011-04-05

Ombyggnationen av HUB

Påverkar bibliotekets service under sommaren.

Wordfinder Online har ändrat utseende

Nytt gränssnitt och nya funktioner i lexikontjänst med ordböcker på sex olika språk.

Nyheter om ReAxys

Kemidatabasen ReAxys har fått nya sökfunktioner.

Provperiod på databasen Passport

Innehåller internationell marknadsdata och analyser på bransch-, företags- och konsumentnivå.

Sidansvarig: gustav.bolin@liu.se
Senast uppdaterad: 2014-04-24