UB bäst i test

Linköpings universitetsbibliotek har det bästa online-biblioteket av 203 bibliotek i världen, tycker de internationella mastersstudenterna i Studentbarometern.

Omdömena om det fysiska biblioteket gav oss en sjunde plats totalt, dock bäst bland de svenska biblioteken. Detta visar Studentbarometern som mäter hur de internationella studenters uppfattar universiteten där de studerar. 138 000 mastersstudenter vid 203 lärosäten i världen har svarat.

Vad annat kan vi göra än att tacka för detta och lova att försöka bli ännu bättre?

Läs mer om undersökningen i LiU Nytt:

Universitetsbiblioteket rankar högst

Topp- och bottenbetyg för LiU i internationell studentundersökning

2011-04-05

Öppettider under påskhelgen

Skärtorsdagen den 17 april: 08:00–14.00.
Mellan den 18 och den 21 april har biblioteken stängt.

Provperiod på databasen Passport

Innehåller internationell marknadsdata och analyser på bransch-, företags- och konsumentnivå.

Elektroniska böcker och tidskrifter hos Emerald

Innehåller mängder av e-böcker och tidskrifter inom ämnesområden som ekonomi och samhällsvetenskap.

Problem med Scopus och IE11

Scopus fungerar inte i Internet Explorer 11. Scopus fungerar dock med andra webbläsare och med äldre versioner av Internet Explorer.

Sidansvarig: gustav.bolin@liu.se
Senast uppdaterad: 2014-04-09