UB bäst i test

Linköpings universitetsbibliotek har det bästa online-biblioteket av 203 bibliotek i världen, tycker de internationella mastersstudenterna i Studentbarometern.

Omdömena om det fysiska biblioteket gav oss en sjunde plats totalt, dock bäst bland de svenska biblioteken. Detta visar Studentbarometern som mäter hur de internationella studenters uppfattar universiteten där de studerar. 138 000 mastersstudenter vid 203 lärosäten i världen har svarat.

Vad annat kan vi göra än att tacka för detta och lova att försöka bli ännu bättre?

Läs mer om undersökningen i LiU Nytt:

Universitetsbiblioteket rankar högst

Topp- och bottenbetyg för LiU i internationell studentundersökning

Tue Apr 05 15:42:00 CEST 2011

Åter till ordinarie öppettider

Vallabiblioteket återgår till ordinarie öppettider från måndag 14 augusti, CNB från den 21 augusti och MB från den 28 augusti.

Office 2016 och Mendeley plug-in på MAC

Just nu går det inte att använda Mendeley plugin tillsammans med den senaste versionen av MS Word 2016 (15.35) för macOS.

Utställning om Jane Austen

Den ständigt aktuella författarinnan är temat för Vallabibliotekets sommarutställning.

Bibliotekets öppettider i sommar

Sommar på biblioteket betyder kortare öppettider men längre lånetider.

Senast uppdaterad: Thu Aug 10 15:41:26 CEST 2017