UB bäst i test

Linköpings universitetsbibliotek har det bästa online-biblioteket av 203 bibliotek i världen, tycker de internationella mastersstudenterna i Studentbarometern.

Omdömena om det fysiska biblioteket gav oss en sjunde plats totalt, dock bäst bland de svenska biblioteken. Detta visar Studentbarometern som mäter hur de internationella studenters uppfattar universiteten där de studerar. 138 000 mastersstudenter vid 203 lärosäten i världen har svarat.

Vad annat kan vi göra än att tacka för detta och lova att försöka bli ännu bättre?

Läs mer om undersökningen i LiU Nytt:

Universitetsbiblioteket rankar högst

Topp- och bottenbetyg för LiU i internationell studentundersökning

Tue Apr 05 15:42:00 CEST 2011

Wikipedia och kvinnor

Tre kvart på bibblan på Vallabiblioteket - Internationella kvinnodagen den 8 mars.

Föreläsningar om migrationens etik och Islamiska staten

Den 28 februari fortsätter Strimman i Vallabiblioteket.

Ledig tjänst på MB

Linköpings universitetsbibliotek söker en bibliotekarie med placering vid Medicinska biblioteket.

Litteraturbanken

Klassiker i elektroniskt format.

Senast uppdaterad: Thu Feb 23 11:25:33 CET 2017