UB bäst i test

Linköpings universitetsbibliotek har det bästa online-biblioteket av 203 bibliotek i världen, tycker de internationella mastersstudenterna i Studentbarometern.

Omdömena om det fysiska biblioteket gav oss en sjunde plats totalt, dock bäst bland de svenska biblioteken. Detta visar Studentbarometern som mäter hur de internationella studenters uppfattar universiteten där de studerar. 138 000 mastersstudenter vid 203 lärosäten i världen har svarat.

Vad annat kan vi göra än att tacka för detta och lova att försöka bli ännu bättre?

Läs mer om undersökningen i LiU Nytt:

Universitetsbiblioteket rankar högst

Topp- och bottenbetyg för LiU i internationell studentundersökning

2011-04-05

Extraöppet i samband med tentaperiod HT 2016

Vallabiblioteket och Campus Norrköpings bibliotek har öppet två söndagar i oktober: 16/10 och 23/10.

Seminarium: Open Science & Open Data

Hålls på Campus Valla den 29 september och på Campus Norrköping den 4 oktober.

Lär dig om Mendeley och EndNote på MB

Välkommen till höstens introduktioner i referenshanteringsprogram på Medicinska biblioteket!

Logga in till e-resurser från startsidan

När du inte är uppkopplad mot LiU:s nätverk kan du nu logga in till bibliotekets e-resurser direkt från startsidan.

Senast uppdaterad: 2016-09-30