UB bäst i test

Linköpings universitetsbibliotek har det bästa online-biblioteket av 203 bibliotek i världen, tycker de internationella mastersstudenterna i Studentbarometern.

Omdömena om det fysiska biblioteket gav oss en sjunde plats totalt, dock bäst bland de svenska biblioteken. Detta visar Studentbarometern som mäter hur de internationella studenters uppfattar universiteten där de studerar. 138 000 mastersstudenter vid 203 lärosäten i världen har svarat.

Vad annat kan vi göra än att tacka för detta och lova att försöka bli ännu bättre?

Läs mer om undersökningen i LiU Nytt:

Universitetsbiblioteket rankar högst

Topp- och bottenbetyg för LiU i internationell studentundersökning

2011-04-05

Sexualitet och politik i fokus

Strimma-föreläsningar i HumSam tisdag den 25 november.

NoPlagiat

Lär dig undvika plagiering med bibliotekets självstudieguide.

Flytt pågår: uppdatering

Omflyttningarna i HumSam-biblioteket pågår nu för fullt inför sammanslagningen med TekNat.

Är tidskriften vetenskaplig?

Några tips som hjälper dig som uppsatsskrivande student att hitta rätt bland bibliotekets tidskrifter.

Senast uppdaterad: 2014-11-21