UB bäst i test

Linköpings universitetsbibliotek har det bästa online-biblioteket av 203 bibliotek i världen, tycker de internationella mastersstudenterna i Studentbarometern.

Omdömena om det fysiska biblioteket gav oss en sjunde plats totalt, dock bäst bland de svenska biblioteken. Detta visar Studentbarometern som mäter hur de internationella studenters uppfattar universiteten där de studerar. 138 000 mastersstudenter vid 203 lärosäten i världen har svarat.

Vad annat kan vi göra än att tacka för detta och lova att försöka bli ännu bättre?

Läs mer om undersökningen i LiU Nytt:

Universitetsbiblioteket rankar högst

Topp- och bottenbetyg för LiU i internationell studentundersökning

2011-04-05

Slöjdutställning på Vallabiblioteket

Studenter på programmet Slöjd, hantverk och formgivning ställer ut mellan den 25 maj och den 3 juni.

Bokstafetten etapp 3

Johan Cederlund läser sällan om böcker flera gånger. Och när han gör det krävs en läsupplevelse som är någon alldeles extra, vilket är fallet med Guillous Arnböcker.

SpringerLink

Läs e-böcker, referensverk och artiklar från förlaget Springer.

Tre kvart på bibblan: Smarta appar

Vill du kunna jobba mer mobilt i ditt arbete eller dina studier? Föreläsning den 28 maj i Campus Norrköpings bibliotek.

Senast uppdaterad: 2015-05-25