UB bäst i test

Linköpings universitetsbibliotek har det bästa online-biblioteket av 203 bibliotek i världen, tycker de internationella mastersstudenterna i Studentbarometern.

Omdömena om det fysiska biblioteket gav oss en sjunde plats totalt, dock bäst bland de svenska biblioteken. Detta visar Studentbarometern som mäter hur de internationella studenters uppfattar universiteten där de studerar. 138 000 mastersstudenter vid 203 lärosäten i världen har svarat.

Vad annat kan vi göra än att tacka för detta och lova att försöka bli ännu bättre?

Läs mer om undersökningen i LiU Nytt:

Universitetsbiblioteket rankar högst

Topp- och bottenbetyg för LiU i internationell studentundersökning

2011-04-05

LiU-användare kan inte längre skapa nya konton i RefWorks

Bibliotekets prenumeration på referenshanteringsprogrammet RefWorks upphör 2017.

Wikipediaprojekt vid Linköpings universitet

Som LiU-forskare kan du vara med och bidra till att kvalitetssäkra Wikipedia.

Sommarläsning

Boktips från vårens deltagare i Bokstafetten.

Bokstafetten etapp 5

Andra världskriget är ständigt lika aktuellt. I Sekreterarklubben skildrar Jan Bergman hur livet tedde sig för kvinnliga spioner i krigsårens Stockholm, en bok rekommenderad av Ulrika Frisk.

Senast uppdaterad: 2015-07-02