UB bäst i test

Linköpings universitetsbibliotek har det bästa online-biblioteket av 203 bibliotek i världen, tycker de internationella mastersstudenterna i Studentbarometern.

Omdömena om det fysiska biblioteket gav oss en sjunde plats totalt, dock bäst bland de svenska biblioteken. Detta visar Studentbarometern som mäter hur de internationella studenters uppfattar universiteten där de studerar. 138 000 mastersstudenter vid 203 lärosäten i världen har svarat.

Vad annat kan vi göra än att tacka för detta och lova att försöka bli ännu bättre?

Läs mer om undersökningen i LiU Nytt:

Universitetsbiblioteket rankar högst

Topp- och bottenbetyg för LiU i internationell studentundersökning

2011-04-05

CRCnetBASE - månadens verktyg för maj

Databas med e-böcker inom ingenjörsvetenskap, matematik, miljövetenskap och statistik.

Öppettider under 1 maj och Kristi himmelsfärd

Samtliga LiU-bibliotek har stängt under 1 maj, stänger 16.00 på onsdag den 4 maj och har stängt Kristi himmelsfärds dag, torsdag den 5 maj.

Lär dig om Mendeley och EndNote på MB

Välkommen till öppna introduktioner i referenshanteringsprogram på Medicinska biblioteket!

D-husets ombyggnation påverkar miljön i Vallabiblioteket

Med start måndag den 2 maj flyttar bibliotekets personal till de paviljonger som uppförts mellan D-huset och Tema-huset.

Senast uppdaterad: 2016-04-29