UB bäst i test

Linköpings universitetsbibliotek har det bästa online-biblioteket av 203 bibliotek i världen, tycker de internationella mastersstudenterna i Studentbarometern.

Omdömena om det fysiska biblioteket gav oss en sjunde plats totalt, dock bäst bland de svenska biblioteken. Detta visar Studentbarometern som mäter hur de internationella studenters uppfattar universiteten där de studerar. 138 000 mastersstudenter vid 203 lärosäten i världen har svarat.

Vad annat kan vi göra än att tacka för detta och lova att försöka bli ännu bättre?

Läs mer om undersökningen i LiU Nytt:

Universitetsbiblioteket rankar högst

Topp- och bottenbetyg för LiU i internationell studentundersökning

Tue Apr 05 15:42:00 CEST 2011

DDR-samlingens katalog på webben

Kortkatalogen från DDR-Kulturcentrums bibliotek inskannad.

E-böcker flyttas från MyILibrary till Ebook Central

Om du har gjort anteckningar i e-böcker hos MyILibrary behöver du flytta dem innan migreringen till Ebook Central den 25 april.

Operativsystem som inte stöds av Mendeley

macOS 10.12 (Sierra) och macOS High Sierra (version 10.13) stödjs inte av referenshanteringsprogrammet Mendeley.

Öppettider under Valborg och 1 maj

Valborgsmässoafton 30 april stänger biblioteken kl. 14.00 och öppnar igen kl. 8.00 på onsdag den 2 maj.

Senast uppdaterad: Fri Apr 20 15:27:30 CEST 2018