UB bäst i test

Linköpings universitetsbibliotek har det bästa online-biblioteket av 203 bibliotek i världen, tycker de internationella mastersstudenterna i Studentbarometern.

Omdömena om det fysiska biblioteket gav oss en sjunde plats totalt, dock bäst bland de svenska biblioteken. Detta visar Studentbarometern som mäter hur de internationella studenters uppfattar universiteten där de studerar. 138 000 mastersstudenter vid 203 lärosäten i världen har svarat.

Vad annat kan vi göra än att tacka för detta och lova att försöka bli ännu bättre?

Läs mer om undersökningen i LiU Nytt:

Universitetsbiblioteket rankar högst

Topp- och bottenbetyg för LiU i internationell studentundersökning

2011-04-05

Ny föreläsningsserie Tre kvart på bibblan!

Välkommen till en serie spännande föreläsningar på Vallabiblioteket under våren.

Vallabibliotekets dag

Välkommen till föreläsningar och andra aktiviteter i Vallabiblioteket fredagen den 13 februari!

WordFinder och Mac

Om du använder en Mac-dator kan du nu ladda ner WordFinder Pro for Mac, som underlättar ditt sökande i ordboksresursen Wordfinder.

Ändrade bokningsmöjligheter för bibliotekets grupprum

Kan nu endast bokas upp till 24 timmar i förväg.

Senast uppdaterad: 2015-01-27