UB bäst i test

Linköpings universitetsbibliotek har det bästa online-biblioteket av 203 bibliotek i världen, tycker de internationella mastersstudenterna i Studentbarometern.

Omdömena om det fysiska biblioteket gav oss en sjunde plats totalt, dock bäst bland de svenska biblioteken. Detta visar Studentbarometern som mäter hur de internationella studenters uppfattar universiteten där de studerar. 138 000 mastersstudenter vid 203 lärosäten i världen har svarat.

Vad annat kan vi göra än att tacka för detta och lova att försöka bli ännu bättre?

Läs mer om undersökningen i LiU Nytt:

Universitetsbiblioteket rankar högst

Topp- och bottenbetyg för LiU i internationell studentundersökning

2011-04-05

Drop in om appar och molntjänster på Vallabiblioteket

På fredag är du välkommen med dina frågor om hur bibliotekets e-resurser kan användas på surfplattor och mobiltelefoner.

Nygammalt konstverk på plats på CNB

Vävar på Campus Norrköpings bibliotek skildrar Norrköpings industrihistoria.

Tre kvart på bibblan: om forskningsansökan och identitet

Tove Kvarnström och David Lawrence föreläser om det nya ansökningssystemet Prisma och ORCID den 6 mars klockan 11.00.

Hur hittar jag en avhandling?

Letar du efter en avhandling inom ett specifikt ämne, men vet inte var du ska leta? Så här gör du.

Senast uppdaterad: 2015-03-03