Att lära in och att lära ut: medicinsk bibliotekskonferens i Linköping

UB är en av arrangörerna av den 14:e medicinska bibliotekskonferensen som äger rum 13-14 juni 2011 i Linköping.

Konferensens tema är detta år lärande i olika former. På programmet står många spännande föreläsare från när och fjärran. Keynote speaker är Andrew Booth från Storbritannien som kommer att tala om evidensbaserat biblioteksarbete.

Till konferensbloggen: http://medicinskabibliotekskonferensen.blogspot.com/

2011-04-20

Öppettider under påsken

Skärtorsdagen den 2 april stänger biblioteket klockan 14.00, har sedan stängt den 3-6 april och öppnar igen på tisdag 7 april.

Databaser för forskningsfinansiering och stipendier

Är du forskare och behöver söka forskningsmedel eller student och vill söka stipendier? För dig finns användbara databaser tillgängliga vid LiU.

Tidskriftsstatistik för 2014

De mest lästa och de mest citerade tidskrifterna vid LiU samt de tidskrifter där universitetets forskare har publicerat sig flest gånger under året.

Filmer från seminarier om akademisk kommunikation på webben

Lyssna på talare från bland annat LiU, Malmö högskola och Vetenskapsrådet.

Senast uppdaterad: 2015-03-30