Att lära in och att lära ut: medicinsk bibliotekskonferens i Linköping

UB är en av arrangörerna av den 14:e medicinska bibliotekskonferensen som äger rum 13-14 juni 2011 i Linköping.

Konferensens tema är detta år lärande i olika former. På programmet står många spännande föreläsare från när och fjärran. Keynote speaker är Andrew Booth från Storbritannien som kommer att tala om evidensbaserat biblioteksarbete.

Till konferensbloggen: http://medicinskabibliotekskonferensen.blogspot.com/

Wed Apr 20 15:41:00 CEST 2011

Årets avhandling på biblioteket

Mathilda Hallbergs doktorsavhandling ”Barn till beskådan” finns både som tryckt och i fulltext i DiVA.

Svenska dagstidningar i fulltext

Kungliga bibliotekets söktjänst för digitaliserade dagstidningar nu tillgänglig på Linköpings universitetsbibliotek.

Föredrag om flickors teknikintresse och serietidningar i klassrummet

Tre kvart på bibblan med Ulrika Sultan och Lars Wallner den 2 och den 9 februari.

Biblioteket på Welcome Fair

I år har studenterna möjlighet att ställa sina frågor om biblioteket på engelska, franska, tyska och spanska.

Senast uppdaterad: Wed Jan 17 08:29:08 CET 2018