Uppsatstider!

Kvales bok är dock inte den enda om intervju som metod: Intervjuteknik

Här är några tips på andra böcker inom vetenskaplig metodik. (Klicka på länkarna så kommer du till bibliotekets katalog.)

Forskningsmetodik
Kvalitativ metod
Kvantitativ metod
Statistisk metod

Genom biblioteket har du som student eller forskare på LiU gratis tillgång till RefWorks, ett program för att hantera referenser och skapa litteraturlistor. Klicka här för att läsa mer och skapa ett konto.

2011-11-15

Öppettider under påsken

Skärtorsdagen den 2 april stänger biblioteket klockan 14.00, har sedan stängt den 3-6 april och öppnar igen på tisdag 7 april.

Databaser för forskningsfinansiering och stipendier

Är du forskare och behöver söka forskningsmedel eller student och vill söka stipendier? För dig finns användbara databaser tillgängliga vid LiU.

Tidskriftsstatistik för 2014

De mest lästa och de mest citerade tidskrifterna vid LiU samt de tidskrifter där universitetets forskare har publicerat sig flest gånger under året.

Filmer från seminarier om akademisk kommunikation på webben

Lyssna på talare från bland annat LiU, Malmö högskola och Vetenskapsrådet.

Senast uppdaterad: 2015-03-30