Keramikutställning på Campus Norrköpings bibliotek

Under veckorna 9-12 visar Gustav Bolin upp keramikföremål på Campus Norrköpings bibliotek. Gustav Bolin har som sin utgångspunkt bruksgodsets formvärld och hans föremål uppvisar en dragning till det skulpturala. Hans skapande befinner sig i ett spänningsfält mellan det vardagliga och det sublima, mellan det påtagliga och det drömda. Han har tidigare studerat keramik på Capellagården på Öland och bor och arbetar nu i Norrköping.

Välkommen!

Flottans Män

2012-02-27

Databaser för forskningsfinansiering och stipendier

Är du forskare och behöver söka forskningsmedel eller student och vill söka stipendier? För dig finns användbara databaser tillgängliga vid LiU.

Tidskriftsstatistik för 2014

De mest lästa och de mest citerade tidskrifterna vid LiU samt de tidskrifter där universitetets forskare har publicerat sig flest gånger under året.

Filmer från seminarier om akademisk kommunikation på webben

Lyssna på talare från bland annat LiU, Malmö högskola och Vetenskapsrådet.

Ny webbsida med tips på appar och molntjänster

Vill du kunna jobba mer mobilt? Biblioteket listar nu ett urval av appar som kan vara användbara för dig som är student eller anställd vid LiU.

Senast uppdaterad: 2015-03-24