Keramikutställning på Campus Norrköpings bibliotek

Under veckorna 9-12 visar Gustav Bolin upp keramikföremål på Campus Norrköpings bibliotek. Gustav Bolin har som sin utgångspunkt bruksgodsets formvärld och hans föremål uppvisar en dragning till det skulpturala. Hans skapande befinner sig i ett spänningsfält mellan det vardagliga och det sublima, mellan det påtagliga och det drömda. Han har tidigare studerat keramik på Capellagården på Öland och bor och arbetar nu i Norrköping.

Välkommen!

Flottans Män

2012-02-27

Bokstafetten etapp 1

Bokstafettens första deltagare, Charlotte Kroon, bibliotekarie på Linköpings universitetsbibliotek, berättar om "Haren med bärnstensögon" av Edmund de Waal.

Biblioteket inbjuder till bokstafett

Vi söker dig som är anställd på LiU och som vill dela med dig av någon läsupplevelse.

Mendeley ersätter RefWorks

Biblioteket rekommenderar nytt referenshanteringsprogram för studenter.

Öppettider under Valborg och 1 maj

På Valborgsmässoafton stänger LiU-biblioteken tidigare och den 1 maj är det helt stängt. Det elektroniska biblioteket är dock alltid öppet.

Senast uppdaterad: 2015-04-23