Keramikutställning på Campus Norrköpings bibliotek

Under veckorna 9-12 visar Gustav Bolin upp keramikföremål på Campus Norrköpings bibliotek. Gustav Bolin har som sin utgångspunkt bruksgodsets formvärld och hans föremål uppvisar en dragning till det skulpturala. Hans skapande befinner sig i ett spänningsfält mellan det vardagliga och det sublima, mellan det påtagliga och det drömda. Han har tidigare studerat keramik på Capellagården på Öland och bor och arbetar nu i Norrköping.

Välkommen!

Flottans Män

2012-02-27

Genusfrågor uppmärksammas

1-7/9 arrangeras Regnbågsveckan i Linköping, vilket uppmärksammas på LiU. 23/9 startar Strimman med temat ”Genus gör skillnad”.

GDK-studenter bakom motivet på bibliotekets tygkasse

Läs om tankarna bakom designen.

Nya studenter välkomnades till CNB

Många deltog i tipsrunda när Campus Norrköpings bibliotek anordnade Öppet Hus.

Seminarium om akademisk kommunikation

Välkommen till ett seminarium om akademisk kommunikation. Det äger rum vid två tillfällen och vänder sig i första hand till forskare och anställda vid LiU.

Senast uppdaterad: 2014-09-02