Utställning med slöjdarbeten på HumSam-biblioteket

Studenter som läser utbildningen Slöjd, hantverk och formgivning ställer ut sina arbeten på HumSam-biblioteket. Det är årskurs två som i samband med kursen "Entreprenörskap, marknadsförings- och utställningsarbete" arrangerat sju olika montrar.

Onsdagen den 21 mars, kl 13-15, hålls vernissage och studenterna finns då på plats för att svara på frågor och diskutera utställningen, som pågår fram till måndag 16 april.

slöjd-utställning-2012

2012-03-18

Trotjänare på biblioteket går i pension

Bo Jernberg, Agneta Lantz, Ingmarie Malmberg och Bernt Håkansson slutar efter lång och trogen tjänst på LiUB.

Biblioteket önskar en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Här hittar du boktips inför jul- och nyårshelgen. Slå gärna ett extra öga på våra öppettider om du vill besöka oss, då dessa skiljer sig åt mellan biblioteken under helgerna.

Nyheter i Nationalencyklopedin

Världens länder och ordböcker på många olika språk finns numera i det elektroniska uppslagsverket NE.

Betala med kort på biblioteket

Kontantbetalning försvinner från och med den 1 januari 2015.

Senast uppdaterad: 2014-12-18