Utställning med slöjdarbeten på HumSam-biblioteket

Studenter som läser utbildningen Slöjd, hantverk och formgivning ställer ut sina arbeten på HumSam-biblioteket. Det är årskurs två som i samband med kursen "Entreprenörskap, marknadsförings- och utställningsarbete" arrangerat sju olika montrar.

Onsdagen den 21 mars, kl 13-15, hålls vernissage och studenterna finns då på plats för att svara på frågor och diskutera utställningen, som pågår fram till måndag 16 april.

slöjd-utställning-2012

2012-03-18

Ny föreläsningsserie Tre kvart på bibblan!

Välkommen till en serie spännande föreläsningar på Vallabiblioteket under våren.

Vallabibliotekets dag

Välkommen till föreläsningar och andra aktiviteter i Vallabiblioteket fredagen den 13 februari!

WordFinder och Mac

Om du använder en Mac-dator kan du nu ladda ner WordFinder Pro for Mac, som underlättar ditt sökande i ordboksresursen Wordfinder.

Ändrade bokningsmöjligheter för bibliotekets grupprum

Kan nu endast bokas upp till 24 timmar i förväg.

Senast uppdaterad: 2015-01-27