Utställning med slöjdarbeten på HumSam-biblioteket

Studenter som läser utbildningen Slöjd, hantverk och formgivning ställer ut sina arbeten på HumSam-biblioteket. Det är årskurs två som i samband med kursen "Entreprenörskap, marknadsförings- och utställningsarbete" arrangerat sju olika montrar.

Onsdagen den 21 mars, kl 13-15, hålls vernissage och studenterna finns då på plats för att svara på frågor och diskutera utställningen, som pågår fram till måndag 16 april.

slöjd-utställning-2012

2012-03-18

Fri Open Access-publicering i Springers tidskrifter

Biblioteket har anslutit sig till ett avtal med Springers förlag som ger forskare vid LiU rätt att, utan extra avgift, publicera sina artiklar Open Access med omedelbar fri tillgång.

Bibliotekets öppettider i sommar

Sommar på biblioteket betyder kortare öppettider men längre lånetider.

Nationalencyklopedin är sommarens verktyg

Med NE-apparna får du tillgång till uppslagsverket och ordböckerna i mobilen.

Överbibliotekarie sökes

Linköpings universitetsbibliotek söker en framtida chef för sin verksamhet. Sista ansökningsdag är den 10 augusti.

Senast uppdaterad: 2016-07-13