Utställning med slöjdarbeten på HumSam-biblioteket

Studenter som läser utbildningen Slöjd, hantverk och formgivning ställer ut sina arbeten på HumSam-biblioteket. Det är årskurs två som i samband med kursen "Entreprenörskap, marknadsförings- och utställningsarbete" arrangerat sju olika montrar.

Onsdagen den 21 mars, kl 13-15, hålls vernissage och studenterna finns då på plats för att svara på frågor och diskutera utställningen, som pågår fram till måndag 16 april.

slöjd-utställning-2012

2012-03-18

Databaser för forskningsfinansiering och stipendier

Är du forskare och behöver söka forskningsmedel eller student och vill söka stipendier? För dig finns användbara databaser tillgängliga vid LiU.

Tidskriftsstatistik för 2014

De mest lästa och de mest citerade tidskrifterna vid LiU samt de tidskrifter där universitetets forskare har publicerat sig flest gånger under året.

Filmer från seminarier om akademisk kommunikation på webben

Lyssna på talare från bland annat LiU, Malmö högskola och Vetenskapsrådet.

Ny webbsida med tips på appar och molntjänster

Vill du kunna jobba mer mobilt? Biblioteket listar nu ett urval av appar som kan vara användbara för dig som är student eller anställd vid LiU.

Senast uppdaterad: 2015-03-24