Utställning med slöjdarbeten på HumSam-biblioteket

Studenter som läser utbildningen Slöjd, hantverk och formgivning ställer ut sina arbeten på HumSam-biblioteket. Det är årskurs två som i samband med kursen "Entreprenörskap, marknadsförings- och utställningsarbete" arrangerat sju olika montrar.

Onsdagen den 21 mars, kl 13-15, hålls vernissage och studenterna finns då på plats för att svara på frågor och diskutera utställningen, som pågår fram till måndag 16 april.

slöjd-utställning-2012

2012-03-18

Bibliotekets ämnesguider uppgraderas

Efter klockan 16 på måndag den 1 december kommer ämnesguiderna att vara oåtkomliga en stund.

NoPlagiat

Lär dig undvika plagiering med bibliotekets självstudieguide.

Flytt pågår: uppdatering

Omflyttningarna i HumSam-biblioteket pågår nu för fullt inför sammanslagningen med TekNat.

Är tidskriften vetenskaplig?

Några tips som hjälper dig som uppsatsskrivande student att hitta rätt bland bibliotekets tidskrifter.

Senast uppdaterad: 2014-11-26