Utställning med slöjdarbeten på HumSam-biblioteket

Studenter som läser utbildningen Slöjd, hantverk och formgivning ställer ut sina arbeten på HumSam-biblioteket. Det är årskurs två som i samband med kursen "Entreprenörskap, marknadsförings- och utställningsarbete" arrangerat sju olika montrar.

Onsdagen den 21 mars, kl 13-15, hålls vernissage och studenterna finns då på plats för att svara på frågor och diskutera utställningen, som pågår fram till måndag 16 april.

slöjd-utställning-2012

2012-03-18

Invigning av nya HUB

Den 7 oktober inviger rektor Helen Dannetun Hälsouniversitetets bibliotek efter sommarens renovering. Välkommen!

FAR Online i din mobil eller surfplatta

FAR Online finns numera som app för surfplattor och telefoner med operativsystemen Android och iOS.

Seminarium om akademisk kommunikation

Välkommen till ett seminarium om akademisk kommunikation. Nästa tillfälle är 2/10. Seminariet vänder sig i första hand till anställda vid LiU.

Biblioteken på Campus Valla går samman

TekNat och HumSam blir sambos från årsskiftet.

Senast uppdaterad: 2014-09-30