Utställning med slöjdarbeten på HumSam-biblioteket

Studenter som läser utbildningen Slöjd, hantverk och formgivning ställer ut sina arbeten på HumSam-biblioteket. Det är årskurs två som i samband med kursen "Entreprenörskap, marknadsförings- och utställningsarbete" arrangerat sju olika montrar.

Onsdagen den 21 mars, kl 13-15, hålls vernissage och studenterna finns då på plats för att svara på frågor och diskutera utställningen, som pågår fram till måndag 16 april.

slöjd-utställning-2012

2012-03-18

Drop in om appar och molntjänster på Vallabiblioteket

På fredag är du välkommen med dina frågor om hur bibliotekets e-resurser kan användas på surfplattor och mobiltelefoner.

Nygammalt konstverk på plats på CNB

Vävar på Campus Norrköpings bibliotek skildrar Norrköpings industrihistoria.

Tre kvart på bibblan: om forskningsansökan och identitet

Tove Kvarnström och David Lawrence föreläser om det nya ansökningssystemet Prisma och ORCID den 6 mars klockan 11.00.

Hur hittar jag en avhandling?

Letar du efter en avhandling inom ett specifikt ämne, men vet inte var du ska leta? Så här gör du.

Senast uppdaterad: 2015-03-03