Utställning med slöjdarbeten på HumSam-biblioteket

Studenter som läser utbildningen Slöjd, hantverk och formgivning ställer ut sina arbeten på HumSam-biblioteket. Det är årskurs två som i samband med kursen "Entreprenörskap, marknadsförings- och utställningsarbete" arrangerat sju olika montrar.

Onsdagen den 21 mars, kl 13-15, hålls vernissage och studenterna finns då på plats för att svara på frågor och diskutera utställningen, som pågår fram till måndag 16 april.

slöjd-utställning-2012

Sun Mar 18 10:56:00 CET 2012

Öppettider under Valborg och 1 maj

Valborgsmässoafton 30 april stänger biblioteken kl. 14.00 och öppnar igen kl. 8.00 på onsdag den 2 maj.

Billigare att publicera open access

Avtal med en rad vetenskapliga förlag låter LiU-forskare publicera OA i hybridtidskrifter utan extra avgift och utan fördröjning.

Hur gör man för att publicera strategiskt?

Bibliotekets nya sidor om publicering innehåller matnyttig information när du ska publicera din forskning

DDR-samlingens katalog på webben

Kortkatalogen från DDR-Kulturcentrums bibliotek inskannad.

Senast uppdaterad: Wed Apr 25 14:25:25 CEST 2018