Utställning med slöjdarbeten på HumSam-biblioteket

Studenter som läser utbildningen Slöjd, hantverk och formgivning ställer ut sina arbeten på HumSam-biblioteket. Det är årskurs två som i samband med kursen "Entreprenörskap, marknadsförings- och utställningsarbete" arrangerat sju olika montrar.

Onsdagen den 21 mars, kl 13-15, hålls vernissage och studenterna finns då på plats för att svara på frågor och diskutera utställningen, som pågår fram till måndag 16 april.

slöjd-utställning-2012

Sun Mar 18 10:56:00 CET 2012

Årets avhandling på biblioteket

Mathilda Hallbergs doktorsavhandling ”Barn till beskådan” finns både som tryckt och i fulltext i DiVA.

Svenska dagstidningar i fulltext

Kungliga bibliotekets söktjänst för digitaliserade dagstidningar nu tillgänglig på Linköpings universitetsbibliotek.

Föredrag om flickors teknikintresse och serietidningar i klassrummet

Tre kvart på bibblan med Ulrika Sultan och Lars Wallner den 2 och den 9 februari.

Biblioteket på Welcome Fair

I år har studenterna möjlighet att ställa sina frågor om biblioteket på engelska, franska, tyska och spanska.

Senast uppdaterad: Wed Jan 17 08:29:08 CET 2018