Utställning med slöjdarbeten på HumSam-biblioteket

Studenter som läser utbildningen Slöjd, hantverk och formgivning ställer ut sina arbeten på HumSam-biblioteket. Det är årskurs två som i samband med kursen "Entreprenörskap, marknadsförings- och utställningsarbete" arrangerat sju olika montrar.

Onsdagen den 21 mars, kl 13-15, hålls vernissage och studenterna finns då på plats för att svara på frågor och diskutera utställningen, som pågår fram till måndag 16 april.

slöjd-utställning-2012

2012-03-18

CRCnetBASE - månadens verktyg för maj

Databas med e-böcker inom ingenjörsvetenskap, matematik, miljövetenskap och statistik.

Öppettider under 1 maj och Kristi himmelsfärd

Samtliga LiU-bibliotek har stängt under 1 maj, stänger 16.00 på onsdag den 4 maj och har stängt Kristi himmelsfärds dag, torsdag den 5 maj.

Lär dig om Mendeley och EndNote på MB

Välkommen till öppna introduktioner i referenshanteringsprogram på Medicinska biblioteket!

D-husets ombyggnation påverkar miljön i Vallabiblioteket

Med start måndag den 2 maj flyttar bibliotekets personal till de paviljonger som uppförts mellan D-huset och Tema-huset.

Senast uppdaterad: 2016-04-29