Utställning med slöjdarbeten på HumSam-biblioteket

Studenter som läser utbildningen Slöjd, hantverk och formgivning ställer ut sina arbeten på HumSam-biblioteket. Det är årskurs två som i samband med kursen "Entreprenörskap, marknadsförings- och utställningsarbete" arrangerat sju olika montrar.

Onsdagen den 21 mars, kl 13-15, hålls vernissage och studenterna finns då på plats för att svara på frågor och diskutera utställningen, som pågår fram till måndag 16 april.

slöjd-utställning-2012

2012-03-18

Bokmärken visas på HumSam

Studenter gestaltar sin syn på slöjd i utställning.

Nytt sökgränssnitt i DiVA

Publiceringsdatabasen har fått nytt grafiskt utseende och fler sökfunktioner.

Ursäkta röran!

Inför sammanslagningen av TekNat och HumSam börjar vi flytta om bland våra samlingar den 27 oktober, vilket kan orsaka störningar i bibliotekets lokaler.

International Open Access Week

Den 20-26 oktober infaller den årliga veckan då frågor om tillgängliggörande och elektronisk publicering av forskning uppmärksammas.

Senast uppdaterad: 2014-10-22