Utställning med slöjdarbeten på HumSam-biblioteket

Studenter som läser utbildningen Slöjd, hantverk och formgivning ställer ut sina arbeten på HumSam-biblioteket. Det är årskurs två som i samband med kursen "Entreprenörskap, marknadsförings- och utställningsarbete" arrangerat sju olika montrar.

Onsdagen den 21 mars, kl 13-15, hålls vernissage och studenterna finns då på plats för att svara på frågor och diskutera utställningen, som pågår fram till måndag 16 april.

slöjd-utställning-2012

2012-03-18

Öppettider under påskhelgen

Skärtorsdagen den 17 april: 08:00–14.00.
Mellan den 18 och den 21 april har biblioteken stängt.

Provperiod på databasen Passport

Innehåller internationell marknadsdata och analyser på bransch-, företags- och konsumentnivå.

Elektroniska böcker och tidskrifter hos Emerald

Innehåller mängder av e-böcker och tidskrifter inom ämnesområden som ekonomi och samhällsvetenskap.

Problem med Scopus och IE11

Scopus fungerar inte i Internet Explorer 11. Scopus fungerar dock med andra webbläsare och med äldre versioner av Internet Explorer.

Sidansvarig: gustav.bolin@liu.se
Senast uppdaterad: 2014-04-09