Uppsatstider!

Kvales bok är dock inte den enda om intervju som metod: Intervjuteknik

Här är några tips på andra böcker inom vetenskaplig metodik. (Klicka på länkarna så kommer du till bibliotekets katalog.)

Forskningsmetodik
Kvalitativ metod
Kvantitativ metod
Statistisk metod

Genom biblioteket har du som student eller forskare på LiU gratis tillgång till RefWorks, ett program för att hantera referenser och skapa litteraturlistor. Klicka här för att läsa mer och skapa ett konto.

Thu Apr 19 16:16:21 CEST 2012

Årets avhandling på biblioteket

Mathilda Hallbergs doktorsavhandling ”Barn till beskådan” finns både som tryckt och i fulltext i DiVA.

Svenska dagstidningar i fulltext

Kungliga bibliotekets söktjänst för digitaliserade dagstidningar nu tillgänglig på Linköpings universitetsbibliotek.

Föredrag om flickors teknikintresse och serietidningar i klassrummet

Tre kvart på bibblan med Ulrika Sultan och Lars Wallner den 2 och den 9 februari.

Biblioteket på Welcome Fair

I år har studenterna möjlighet att ställa sina frågor om biblioteket på engelska, franska, tyska och spanska.

Senast uppdaterad: Wed Jan 17 08:29:08 CET 2018