Universitetsbibliotekets nya hylluppställningsschema

Nu finns en översikt över de sifferkoder som universitetsbiblioteket använder för att ställa upp böcker på hyllorna tillgänglig på bibliotekets webbsida. Schemat förklarar i klartext, på både svenska och engelska, vad varje hylluppställningskod enligt klassifikationssystemet Dewey Decimalklassifikation (DDK) betyder.

Du återfinner schemat här.

2012-04-20

Slöjdutställning på Vallabiblioteket

Studenter på programmet Slöjd, hantverk och formgivning ställer ut mellan den 25 maj och den 3 juni.

Bokstafetten etapp 3

Johan Cederlund läser sällan om böcker flera gånger. Och när han gör det krävs en läsupplevelse som är någon alldeles extra, vilket är fallet med Guillous Arnböcker.

SpringerLink

Läs e-böcker, referensverk och artiklar från förlaget Springer.

Tre kvart på bibblan: Smarta appar

Vill du kunna jobba mer mobilt i ditt arbete eller dina studier? Föreläsning den 28 maj i Campus Norrköpings bibliotek.

Senast uppdaterad: 2015-05-25