Universitetsbibliotekets nya hylluppställningsschema

Nu finns en översikt över de sifferkoder som universitetsbiblioteket använder för att ställa upp böcker på hyllorna tillgänglig på bibliotekets webbsida. Schemat förklarar i klartext, på både svenska och engelska, vad varje hylluppställningskod enligt klassifikationssystemet Dewey Decimalklassifikation (DDK) betyder.

Du återfinner schemat här.

2012-04-20

Trotjänare på biblioteket går i pension

Bo Jernberg, Agneta Lantz, Ingmarie Malmberg och Bernt Håkansson slutar efter lång och trogen tjänst på LiUB.

Biblioteket önskar en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Här hittar du boktips inför jul- och nyårshelgen. Slå gärna ett extra öga på våra öppettider om du vill besöka oss, då dessa skiljer sig åt mellan biblioteken under helgerna.

Nyheter i Nationalencyklopedin

Världens länder och ordböcker på många olika språk finns numera i det elektroniska uppslagsverket NE.

Betala med kort på biblioteket

Kontantbetalning försvinner från och med den 1 januari 2015.

Senast uppdaterad: 2014-12-18