Universitetsbibliotekets nya hylluppställningsschema

Nu finns en översikt över de sifferkoder som universitetsbiblioteket använder för att ställa upp böcker på hyllorna tillgänglig på bibliotekets webbsida. Schemat förklarar i klartext, på både svenska och engelska, vad varje hylluppställningskod enligt klassifikationssystemet Dewey Decimalklassifikation (DDK) betyder.

Du återfinner schemat här.

2012-04-20

CRCnetBASE - månadens verktyg för maj

Databas med e-böcker inom ingenjörsvetenskap, matematik, miljövetenskap och statistik.

Öppettider under 1 maj och Kristi himmelsfärd

Samtliga LiU-bibliotek har stängt under 1 maj, stänger 16.00 på onsdag den 4 maj och har stängt Kristi himmelsfärds dag, torsdag den 5 maj.

Lär dig om Mendeley och EndNote på MB

Välkommen till öppna introduktioner i referenshanteringsprogram på Medicinska biblioteket!

D-husets ombyggnation påverkar miljön i Vallabiblioteket

Med start måndag den 2 maj flyttar bibliotekets personal till de paviljonger som uppförts mellan D-huset och Tema-huset.

Senast uppdaterad: 2016-04-29