Universitetsbibliotekets nya hylluppställningsschema

Nu finns en översikt över de sifferkoder som universitetsbiblioteket använder för att ställa upp böcker på hyllorna tillgänglig på bibliotekets webbsida. Schemat förklarar i klartext, på både svenska och engelska, vad varje hylluppställningskod enligt klassifikationssystemet Dewey Decimalklassifikation (DDK) betyder.

Du återfinner schemat här.

2012-04-20

Tre kvart på bibblan startar

Den 10 september är föreläsningsserien tillbaka med intressant föredrag om upphovsrätt och avtalet Bonus Copyright Access.

Bokstafetten etapp 6

Maria Tärnberg inleder höstens Bokstafett med att berätta om Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap, en bok hon återvänt flera gånger till.

Testa bibliotekets nya sökruta

Nu kan du testa en betaversion av bibliotekets nya sökruta. Planen är att den nya sökrutan ska ersätta den befintliga i början av oktober.

Regnbågsveckan uppmärksammas

Pågår i Linköping den 1-6 september.

Senast uppdaterad: 2015-09-04