I form av 33

Vernissage I form av 33

Andraårsstudenterna på kandidatprogrammet Slöjd, hantverk och formgivning bjuder in till vernissage av utställningen I form av 33. Utställningen öppnas av konsthallschef Christer Fällman lördagen den 28 april kl. 12.00 på Slöjdgalleri, Hemslöjden i Östergötland, Storgatan 41, Linköping. Den pågår sedan t.o.m. 26 maj.

Välkommen!

2012-04-25

Seminarium om akademisk kommunikation

Välkommen till ett seminarium om akademisk kommunikation. Det äger rum vid två tillfällen, 17/9 och 2/10, och vänder sig i första hand till anställda vid LiU.

Uppdatering av startsidan

Den 22 september sker en uppdatering av bibliotekets startsida. Syftet är bland annat att skapa en tydligare och mer lättöverskådlig sida.

Hej ny student!

Här är några tips till dig som hjälper dig att komma igång med bibliotekets tjänster.

Prova South Asia Archive

Biblioteket har provperiod på ny resurs med fokus på Sydasien från den 8 september till den 6 oktober.

Senast uppdaterad: 2014-09-15