I form av 33

Vernissage I form av 33

Andraårsstudenterna på kandidatprogrammet Slöjd, hantverk och formgivning bjuder in till vernissage av utställningen I form av 33. Utställningen öppnas av konsthallschef Christer Fällman lördagen den 28 april kl. 12.00 på Slöjdgalleri, Hemslöjden i Östergötland, Storgatan 41, Linköping. Den pågår sedan t.o.m. 26 maj.

Välkommen!

Wed Apr 25 17:33:00 CEST 2012

Årets avhandling på biblioteket

Mathilda Hallbergs doktorsavhandling ”Barn till beskådan” finns både som tryckt och i fulltext i DiVA.

Svenska dagstidningar i fulltext

Kungliga bibliotekets söktjänst för digitaliserade dagstidningar nu tillgänglig på Linköpings universitetsbibliotek.

Föredrag om flickors teknikintresse och serietidningar i klassrummet

Tre kvart på bibblan med Ulrika Sultan och Lars Wallner den 2 och den 9 februari.

Biblioteket på Welcome Fair

I år har studenterna möjlighet att ställa sina frågor om biblioteket på engelska, franska, tyska och spanska.

Senast uppdaterad: Wed Jan 17 08:29:08 CET 2018