Nyheter i Karnov och ny direktlänk!

Karnovs webbsida!

Sökmöjligheterna i Karnov har nu förbättrats. Exempelvis har det blivit lättare att avgränsa sina sökningar. Bevakning via RSS försvinner men kan i fortsättningen fås via e-post.

För fler nyheter och mer information klicka här.

Karnov är en bred rättsdatabas med kommenterad lagstiftning, oftast med länkar till förarbeten och rättspraxis. Karnov innehåller också referat av domar från HD, Regeringsrätten, Arbetsdomstolen och hovrätterna samt avgöranden från JO, JK och ett antal myndigheter. Rättsfallsreferaten innehåller ibland länkar till lagparagrafer och kommentarer till lagarna. Övriga tjänster som ingår i LiU:s prenumeration är: EU-rätt, Svensk Juristtidning från 1990-, samt Skattenytt från 1990- .

Wed May 02 12:12:00 CEST 2012

Årets avhandling på biblioteket

Mathilda Hallbergs doktorsavhandling ”Barn till beskådan” finns både som tryckt och i fulltext i DiVA.

Svenska dagstidningar i fulltext

Kungliga bibliotekets söktjänst för digitaliserade dagstidningar nu tillgänglig på Linköpings universitetsbibliotek.

Föredrag om flickors teknikintresse och serietidningar i klassrummet

Tre kvart på bibblan med Ulrika Sultan och Lars Wallner den 2 och den 9 februari.

Biblioteket på Welcome Fair

I år har studenterna möjlighet att ställa sina frågor om biblioteket på engelska, franska, tyska och spanska.

Senast uppdaterad: Wed Jan 17 08:29:08 CET 2018