Nyheter i Karnov och ny direktlänk!

Karnovs webbsida!

Sökmöjligheterna i Karnov har nu förbättrats. Exempelvis har det blivit lättare att avgränsa sina sökningar. Bevakning via RSS försvinner men kan i fortsättningen fås via e-post.

För fler nyheter och mer information klicka här.

Karnov är en bred rättsdatabas med kommenterad lagstiftning, oftast med länkar till förarbeten och rättspraxis. Karnov innehåller också referat av domar från HD, Regeringsrätten, Arbetsdomstolen och hovrätterna samt avgöranden från JO, JK och ett antal myndigheter. Rättsfallsreferaten innehåller ibland länkar till lagparagrafer och kommentarer till lagarna. Övriga tjänster som ingår i LiU:s prenumeration är: EU-rätt, Svensk Juristtidning från 1990-, samt Skattenytt från 1990- .

2012-05-02

Slöjdutställning på Vallabiblioteket

Studenter på programmet Slöjd, hantverk och formgivning ställer ut mellan den 25 maj och den 3 juni.

Bokstafetten etapp 3

Johan Cederlund läser sällan om böcker flera gånger. Och när han gör det krävs en läsupplevelse som är någon alldeles extra, vilket är fallet med Guillous Arnböcker.

SpringerLink

Läs e-böcker, referensverk och artiklar från förlaget Springer.

Tre kvart på bibblan: Smarta appar

Vill du kunna jobba mer mobilt i ditt arbete eller dina studier? Föreläsning den 28 maj i Campus Norrköpings bibliotek.

Senast uppdaterad: 2015-05-25