Nyheter i Karnov och ny direktlänk!

Karnovs webbsida!

Sökmöjligheterna i Karnov har nu förbättrats. Exempelvis har det blivit lättare att avgränsa sina sökningar. Bevakning via RSS försvinner men kan i fortsättningen fås via e-post.

För fler nyheter och mer information klicka här.

Karnov är en bred rättsdatabas med kommenterad lagstiftning, oftast med länkar till förarbeten och rättspraxis. Karnov innehåller också referat av domar från HD, Regeringsrätten, Arbetsdomstolen och hovrätterna samt avgöranden från JO, JK och ett antal myndigheter. Rättsfallsreferaten innehåller ibland länkar till lagparagrafer och kommentarer till lagarna. Övriga tjänster som ingår i LiU:s prenumeration är: EU-rätt, Svensk Juristtidning från 1990-, samt Skattenytt från 1990- .

Wed May 02 12:12:00 CEST 2012

Öppettider under jul- och nyårshelgen

Samtliga LiU-bibliotek har stängt 24/12-26/12 och 31/12-1/1. Läs mer om de avvikande öppettiderna under helgerna.

Luciatåg på Vallabiblioteket

Elever från Folkungaskolan lussar på biblioteket den 13 december klockan 12.15.

Nobelprisen utdelas

Hitta publikationer av pristagarna och annan forskning relaterad till deras ämnesområden.

Encyclopedia of Life Sciences

Månadens elektroniska verktyg för december.

Senast uppdaterad: Fri Dec 09 11:15:12 CET 2016