Nyheter i Karnov och ny direktlänk!

Karnovs webbsida!

Sökmöjligheterna i Karnov har nu förbättrats. Exempelvis har det blivit lättare att avgränsa sina sökningar. Bevakning via RSS försvinner men kan i fortsättningen fås via e-post.

För fler nyheter och mer information klicka här.

Karnov är en bred rättsdatabas med kommenterad lagstiftning, oftast med länkar till förarbeten och rättspraxis. Karnov innehåller också referat av domar från HD, Regeringsrätten, Arbetsdomstolen och hovrätterna samt avgöranden från JO, JK och ett antal myndigheter. Rättsfallsreferaten innehåller ibland länkar till lagparagrafer och kommentarer till lagarna. Övriga tjänster som ingår i LiU:s prenumeration är: EU-rätt, Svensk Juristtidning från 1990-, samt Skattenytt från 1990- .

2012-05-02

Möt oss på välkomstmässor i höst

Biblioteket med på Welcome Fair och Kalasmottagningen 2016.

Öppet hus på CNB den 1 september

Kom och se din nya arbetsplats: Campus Norrköpings bibliotek!

IT-stöd för LiU-studenter på MB

Den 6-8 september kan du få hjälp med IT-relaterade frågor på Medicinska biblioteket.

Hej ny student!

Här är några tips till dig som hjälper dig att komma igång med bibliotekets tjänster.

Senast uppdaterad: 2016-08-23