Rolf Riklunds boksamling

TekNat-biblioteket ställer just nu ut ett urval titlar ur Rolf Riklunds boksamling.

Rolf Riklund, en mycket uppskattad biblioteksanvändare och professor vid IFM, gick bort för snart fyra år sedan.

I samband med hans bortgång erhöll universitetsbiblioteket en större donation bestående av den samling böcker inom modern fysik som Riklund byggt upp. Delar av denna samling införlivas successivt i bibliotekets samlingar. För de böcker som tas in i samlingarna har IFM tagit fram ett Ex Libris till minne av Rolf Riklund.

2012-05-04

Bibliotekets ämnesguider uppgraderas

Efter klockan 16 på måndag den 1 december kommer ämnesguiderna att vara oåtkomliga en stund.

NoPlagiat

Lär dig undvika plagiering med bibliotekets självstudieguide.

Flytt pågår: uppdatering

Omflyttningarna i HumSam-biblioteket pågår nu för fullt inför sammanslagningen med TekNat.

Är tidskriften vetenskaplig?

Några tips som hjälper dig som uppsatsskrivande student att hitta rätt bland bibliotekets tidskrifter.

Senast uppdaterad: 2014-11-26