Rolf Riklunds boksamling

TekNat-biblioteket ställer just nu ut ett urval titlar ur Rolf Riklunds boksamling.

Rolf Riklund, en mycket uppskattad biblioteksanvändare och professor vid IFM, gick bort för snart fyra år sedan.

I samband med hans bortgång erhöll universitetsbiblioteket en större donation bestående av den samling böcker inom modern fysik som Riklund byggt upp. Delar av denna samling införlivas successivt i bibliotekets samlingar. För de böcker som tas in i samlingarna har IFM tagit fram ett Ex Libris till minne av Rolf Riklund.

2012-05-04

Yta och struktur i platt format

Fotoutställning arrangerad av studenter på programmet Slöjd, hantverk och formgivning visas i Vallabiblioteket 30 maj till 7 juni.

Driftstörningar i EBSCO-databaser

Systemuppgraderingar kan innebära problem med att öppna artiklar i nya flikar under några veckor framöver.

Ny söktjänst för tidskrifter

Den 2 juni lanseras bibliotekets nya söktjänst för tidskrifter.

Bibliotekets öppettider i sommar

Sommar på biblioteket betyder kortare öppettider men längre lånetider.

Senast uppdaterad: 2016-05-30