Rolf Riklunds boksamling

TekNat-biblioteket ställer just nu ut ett urval titlar ur Rolf Riklunds boksamling.

Rolf Riklund, en mycket uppskattad biblioteksanvändare och professor vid IFM, gick bort för snart fyra år sedan.

I samband med hans bortgång erhöll universitetsbiblioteket en större donation bestående av den samling böcker inom modern fysik som Riklund byggt upp. Delar av denna samling införlivas successivt i bibliotekets samlingar. För de böcker som tas in i samlingarna har IFM tagit fram ett Ex Libris till minne av Rolf Riklund.

Fri May 04 13:57:07 CEST 2012

Öppettider under jul- och nyårshelgen

Samtliga LiU-bibliotek har stängt 24/12-26/12 och 31/12-1/1. Läs mer om de avvikande öppettiderna under helgerna.

Luciatåg på Vallabiblioteket

Elever från Folkungaskolan lussar på biblioteket den 13 december klockan 12.15.

Nobelprisen utdelas

Hitta publikationer av pristagarna och annan forskning relaterad till deras ämnesområden.

Encyclopedia of Life Sciences

Månadens elektroniska verktyg för december.

Senast uppdaterad: Fri Dec 09 11:15:12 CET 2016