Rolf Riklunds boksamling

TekNat-biblioteket ställer just nu ut ett urval titlar ur Rolf Riklunds boksamling.

Rolf Riklund, en mycket uppskattad biblioteksanvändare och professor vid IFM, gick bort för snart fyra år sedan.

I samband med hans bortgång erhöll universitetsbiblioteket en större donation bestående av den samling böcker inom modern fysik som Riklund byggt upp. Delar av denna samling införlivas successivt i bibliotekets samlingar. För de böcker som tas in i samlingarna har IFM tagit fram ett Ex Libris till minne av Rolf Riklund.

2012-05-04

LiU-användare kan inte längre skapa nya konton i RefWorks

Bibliotekets prenumeration på referenshanteringsprogrammet RefWorks upphör 2017.

Wikipediaprojekt vid Linköpings universitet

Som LiU-forskare kan du vara med och bidra till att kvalitetssäkra Wikipedia.

Sommarläsning

Boktips från vårens deltagare i Bokstafetten.

Bokstafetten etapp 5

Andra världskriget är ständigt lika aktuellt. I Sekreterarklubben skildrar Jan Bergman hur livet tedde sig för kvinnliga spioner i krigsårens Stockholm, en bok rekommenderad av Ulrika Frisk.

Senast uppdaterad: 2015-07-02