Rolf Riklunds boksamling

TekNat-biblioteket ställer just nu ut ett urval titlar ur Rolf Riklunds boksamling.

Rolf Riklund, en mycket uppskattad biblioteksanvändare och professor vid IFM, gick bort för snart fyra år sedan.

I samband med hans bortgång erhöll universitetsbiblioteket en större donation bestående av den samling böcker inom modern fysik som Riklund byggt upp. Delar av denna samling införlivas successivt i bibliotekets samlingar. För de böcker som tas in i samlingarna har IFM tagit fram ett Ex Libris till minne av Rolf Riklund.

2012-05-04

Genusfrågor uppmärksammas

1-7/9 arrangeras Regnbågsveckan i Linköping, vilket uppmärksammas på LiU. 23/9 startar Strimman med temat ”Genus gör skillnad”.

GDK-studenter bakom motivet på bibliotekets tygkasse

Läs om tankarna bakom designen.

Nya studenter välkomnades till CNB

Många deltog i tipsrunda när Campus Norrköpings bibliotek anordnade Öppet Hus.

Seminarium om akademisk kommunikation

Välkommen till ett seminarium om akademisk kommunikation. Det äger rum vid två tillfällen och vänder sig i första hand till forskare och anställda vid LiU.

Senast uppdaterad: 2014-09-02