Rolf Riklunds boksamling

TekNat-biblioteket ställer just nu ut ett urval titlar ur Rolf Riklunds boksamling.

Rolf Riklund, en mycket uppskattad biblioteksanvändare och professor vid IFM, gick bort för snart fyra år sedan.

I samband med hans bortgång erhöll universitetsbiblioteket en större donation bestående av den samling böcker inom modern fysik som Riklund byggt upp. Delar av denna samling införlivas successivt i bibliotekets samlingar. För de böcker som tas in i samlingarna har IFM tagit fram ett Ex Libris till minne av Rolf Riklund.

2012-05-04

WordFinder och Mac

Om du använder en Mac-dator kan du nu ladda ner WordFinder Pro for Mac, som underlättar ditt sökande i ordboksresursen Wordfinder.

Ändrade bokningsmöjligheter för bibliotekets grupprum

Kan nu endast bokas upp till 24 timmar i förväg.

UR access inte längre tillgänglig vid LiU

Biblioteket prenumererar inte längre på UR access, vilket innebär att LiU-studenter och anställda inte har samma tillgång till program från Utbildningsradion som tidigare.

Biblioteket samordnare av e-plikten vid LiU

Från och med den 1 januari gäller pliktleverans av elektroniskt material.

Senast uppdaterad: 2015-01-26