Rolf Riklunds boksamling

TekNat-biblioteket ställer just nu ut ett urval titlar ur Rolf Riklunds boksamling.

Rolf Riklund, en mycket uppskattad biblioteksanvändare och professor vid IFM, gick bort för snart fyra år sedan.

I samband med hans bortgång erhöll universitetsbiblioteket en större donation bestående av den samling böcker inom modern fysik som Riklund byggt upp. Delar av denna samling införlivas successivt i bibliotekets samlingar. För de böcker som tas in i samlingarna har IFM tagit fram ett Ex Libris till minne av Rolf Riklund.

2012-05-04

Bokstafetten etapp 3

Johan Cederlund läser sällan om böcker fler gånger. Och när han gör det krävs en läsupplevelse som är någon alldeles extra, vilket är fallet med Guillous Arnböcker.

SpringerLink

Läs e-böcker, referensverk och artiklar från förlaget Springer.

Tre kvart på bibblan: Smarta appar

Vill du kunna jobba mer mobilt i ditt arbete eller dina studier? Föreläsning om användbara appar den 28 maj i Campus Norrköpings bibliotek.

Få tillgång till geografisk data i GET

Geodata från Lantmäteriet, Sjöfartsverket och Sveriges geologiska undersökning tillgänglig för studenter och universitetsanställda.

Senast uppdaterad: 2015-05-19