Inbjudan till Workshop om LiUs bidrag till LinköpingsBo 2016

LiU inbjuder forskare och lärare som vill bidra i processen kring Vallastadens tillblivelse till en workshop på eftermiddagen den 28 maj (inklusive lunch och eftermiddagsfika). Projektledaren för Vallastaden, Jonas Sjölin, och kommunalrådet Muharrem Demirok kommer och ger några utmaningar för att dra igång inspirationsflödet hos oss. Universitetsdirektör Mats Arwidson ger sin syn på hur LiU kan bidra i processen.

Viktigast av allt är dock att du bidrar med dina idéer och kunskaper på detta tidiga skede i planeringsprocessen. Även om den är i sin linda är det förstås bråttom – Vallastaden ska stå klar redan 2016 och då ska Linköping visa upp något nyskapande som både är spännande och vardagligt, en stadsdel där invånare och företag har goda utvecklingsmöjligheter och som dessutom innebär att klimatstörningarna från verksamheten är nära noll.

Sista datum för anmälan är 14 maj, och du anmäler dig till Marina Geijer. Se inbjudan i PDF nedan för ytterligare information om workshopen och detaljer kring anmälan.

Du vill väl vara med?

Mer information:

Inbjudan (PDF)

LinköpingsBo2016

Vallastaden

2012-05-10

LiU-användare kan inte längre skapa nya konton i RefWorks

Bibliotekets prenumeration på referenshanteringsprogrammet RefWorks upphör 2017.

Wikipediaprojekt vid Linköpings universitet

Som LiU-forskare kan du vara med och bidra till att kvalitetssäkra Wikipedia.

Sommarläsning

Boktips från vårens deltagare i Bokstafetten.

Bokstafetten etapp 5

Andra världskriget är ständigt lika aktuellt. I Sekreterarklubben skildrar Jan Bergman hur livet tedde sig för kvinnliga spioner i krigsårens Stockholm, en bok rekommenderad av Ulrika Frisk.

Senast uppdaterad: 2015-07-02