Inbjudan till Workshop om LiUs bidrag till LinköpingsBo 2016

LiU inbjuder forskare och lärare som vill bidra i processen kring Vallastadens tillblivelse till en workshop på eftermiddagen den 28 maj (inklusive lunch och eftermiddagsfika). Projektledaren för Vallastaden, Jonas Sjölin, och kommunalrådet Muharrem Demirok kommer och ger några utmaningar för att dra igång inspirationsflödet hos oss. Universitetsdirektör Mats Arwidson ger sin syn på hur LiU kan bidra i processen.

Viktigast av allt är dock att du bidrar med dina idéer och kunskaper på detta tidiga skede i planeringsprocessen. Även om den är i sin linda är det förstås bråttom – Vallastaden ska stå klar redan 2016 och då ska Linköping visa upp något nyskapande som både är spännande och vardagligt, en stadsdel där invånare och företag har goda utvecklingsmöjligheter och som dessutom innebär att klimatstörningarna från verksamheten är nära noll.

Sista datum för anmälan är 14 maj, och du anmäler dig till Marina Geijer. Se inbjudan i PDF nedan för ytterligare information om workshopen och detaljer kring anmälan.

Du vill väl vara med?

Mer information:

Inbjudan (PDF)

LinköpingsBo2016

Vallastaden

2012-05-10

Öppettider under påsken

Skärtorsdagen den 2 april stänger biblioteket klockan 14.00, har sedan stängt den 3-6 april och öppnar igen på tisdag 7 april.

Databaser för forskningsfinansiering och stipendier

Är du forskare och behöver söka forskningsmedel eller student och vill söka stipendier? För dig finns användbara databaser tillgängliga vid LiU.

Tidskriftsstatistik för 2014

De mest lästa och de mest citerade tidskrifterna vid LiU samt de tidskrifter där universitetets forskare har publicerat sig flest gånger under året.

Filmer från seminarier om akademisk kommunikation på webben

Lyssna på talare från bland annat LiU, Malmö högskola och Vetenskapsrådet.

Senast uppdaterad: 2015-03-30