Inbjudan till Workshop om LiUs bidrag till LinköpingsBo 2016

LiU inbjuder forskare och lärare som vill bidra i processen kring Vallastadens tillblivelse till en workshop på eftermiddagen den 28 maj (inklusive lunch och eftermiddagsfika). Projektledaren för Vallastaden, Jonas Sjölin, och kommunalrådet Muharrem Demirok kommer och ger några utmaningar för att dra igång inspirationsflödet hos oss. Universitetsdirektör Mats Arwidson ger sin syn på hur LiU kan bidra i processen.

Viktigast av allt är dock att du bidrar med dina idéer och kunskaper på detta tidiga skede i planeringsprocessen. Även om den är i sin linda är det förstås bråttom – Vallastaden ska stå klar redan 2016 och då ska Linköping visa upp något nyskapande som både är spännande och vardagligt, en stadsdel där invånare och företag har goda utvecklingsmöjligheter och som dessutom innebär att klimatstörningarna från verksamheten är nära noll.

Sista datum för anmälan är 14 maj, och du anmäler dig till Marina Geijer. Se inbjudan i PDF nedan för ytterligare information om workshopen och detaljer kring anmälan.

Du vill väl vara med?

Mer information:

Inbjudan (PDF)

LinköpingsBo2016

Vallastaden

Thu May 10 10:12:21 CEST 2012

Länka till e-resurser i litteraturlistor

Underlätta åtkomst för dina studenter med bibliotekets prefix.

Program för talsyntes och rättstavning

TorTalk, SpellRight och Stava Rex finns nu på fler datorer i biblioteket.

IS propaganda och medier

Föreläsning på Vallabiblioteket den 20 januari.

InfoTorg Juridik

Åter tillgänglig för anställda och studenter vid LiU.

Senast uppdaterad: Tue Jan 17 09:42:00 CET 2017