Inbjudan till Workshop om LiUs bidrag till LinköpingsBo 2016

LiU inbjuder forskare och lärare som vill bidra i processen kring Vallastadens tillblivelse till en workshop på eftermiddagen den 28 maj (inklusive lunch och eftermiddagsfika). Projektledaren för Vallastaden, Jonas Sjölin, och kommunalrådet Muharrem Demirok kommer och ger några utmaningar för att dra igång inspirationsflödet hos oss. Universitetsdirektör Mats Arwidson ger sin syn på hur LiU kan bidra i processen.

Viktigast av allt är dock att du bidrar med dina idéer och kunskaper på detta tidiga skede i planeringsprocessen. Även om den är i sin linda är det förstås bråttom – Vallastaden ska stå klar redan 2016 och då ska Linköping visa upp något nyskapande som både är spännande och vardagligt, en stadsdel där invånare och företag har goda utvecklingsmöjligheter och som dessutom innebär att klimatstörningarna från verksamheten är nära noll.

Sista datum för anmälan är 14 maj, och du anmäler dig till Marina Geijer. Se inbjudan i PDF nedan för ytterligare information om workshopen och detaljer kring anmälan.

Du vill väl vara med?

Mer information:

Inbjudan (PDF)

LinköpingsBo2016

Vallastaden

2012-05-10

Hej ny student!

Använd ditt LiU-kort för att låna böcker på biblioteket.

Chattjänsten ”Fråga oss” öppen

Nu kan du åter chatta med oss på bibliotekets tjänst ”Fråga oss".

Öppettider under höstterminen

Åter till normala öppettider på HumSam, TekNat och CNB.

Nyheter från e-bokspaketet Ebrary Academic Complete

Ny webbplats och ny e-boksläsare gör det lättare att läsa e-böcker.

Senast uppdaterad: 2014-08-20