UR-program tillgängliga för alla

Nytt från Utbildningsradion (UR): Cirka 8 000 av 14 000 utbildningsprogram är nu sökbara och tillgängliga för alla! Sök program på Utbildningsradions webbsida eller läs mer i nyhetsbrevet

Studenter och anställda på Linköpings universitetsbibliotek har tillgång till ännu fler program via UR Access. Topplistan för UR Access hittar du här.

Mon Sep 10 09:23:19 CEST 2012

Årets avhandling på biblioteket

Mathilda Hallbergs doktorsavhandling ”Barn till beskådan” finns både som tryckt och i fulltext i DiVA.

Svenska dagstidningar i fulltext

Kungliga bibliotekets söktjänst för digitaliserade dagstidningar nu tillgänglig på Linköpings universitetsbibliotek.

Föredrag om flickors teknikintresse och serietidningar i klassrummet

Tre kvart på bibblan med Ulrika Sultan och Lars Wallner den 2 och den 9 februari.

Biblioteket på Welcome Fair

I år har studenterna möjlighet att ställa sina frågor om biblioteket på engelska, franska, tyska och spanska.

Senast uppdaterad: Wed Jan 17 08:29:08 CET 2018