UR-program tillgängliga för alla

Nytt från Utbildningsradion (UR): Cirka 8 000 av 14 000 utbildningsprogram är nu sökbara och tillgängliga för alla! Sök program på Utbildningsradions webbsida eller läs mer i nyhetsbrevet

Studenter och anställda på Linköpings universitetsbibliotek har tillgång till ännu fler program via UR Access. Topplistan för UR Access hittar du här.

2012-09-10

Lär dig om Mendeley och EndNote på MB

Välkommen till öppna introduktioner i referenshanteringsprogram på Medicinska biblioteket!

D-husets ombyggnation påverkar miljön i Vallabiblioteket

Tisdag den 26 april kommer arbete med passagen mellan biblioteket och paviljongerna periodvis att orsaka ljudstörningar.

Bokstafetten etapp 15

Ta fram näsdukarna! Två tragiska kvinnoöden står i centrum. Pamela Vang om Thomas Hardys Tess of the D´Urbervilles och Lionel Shrivers We need to talk about Kevin.

Världsbokdagen och Shakespeare uppmärksammas

Världsbokdagen liksom 400-årsjubileet av William Shakespeares död infaller den 23 april.

Senast uppdaterad: 2016-04-27