UR-program tillgängliga för alla

Nytt från Utbildningsradion (UR): Cirka 8 000 av 14 000 utbildningsprogram är nu sökbara och tillgängliga för alla! Sök program på Utbildningsradions webbsida eller läs mer i nyhetsbrevet

Studenter och anställda på Linköpings universitetsbibliotek har tillgång till ännu fler program via UR Access. Topplistan för UR Access hittar du här.

Mon Sep 10 09:23:19 CEST 2012

”Överlevnadsguide” hjälper dig hitta artiklen open access

Ger tips på hur du hittar öppna versioner av vetenskapliga artiklar när du stöter på betalvägg.

Skrivarbyte på gång

Under oktober och november 2017 kommer de publika skrivarna att bytas ut på samtliga campus, inklusive på biblioteken. Först ut är Campus Norrköping under v. 42.

Hur ser jag vad som är en e-bok i UniSearch?

E-böcker presenteras nu med fulltextlänk men utan tillägget [Elektronisk resurs].

Forskarstöd

Här är allt du behöver veta för att som LiU-anställd komma igång med bibliotekets tjänster.

Senast uppdaterad: Mon Oct 23 16:12:39 CEST 2017