UR-program tillgängliga för alla

Nytt från Utbildningsradion (UR): Cirka 8 000 av 14 000 utbildningsprogram är nu sökbara och tillgängliga för alla! Sök program på Utbildningsradions webbsida eller läs mer i nyhetsbrevet

Studenter och anställda på Linköpings universitetsbibliotek har tillgång till ännu fler program via UR Access. Topplistan för UR Access hittar du här.

2012-09-10

Vallabibliotekets dag

Välkommen till föreläsningar och andra aktiviteter i Vallabiblioteket fredagen den 13 februari!

WordFinder och Mac

Om du använder en Mac-dator kan du nu ladda ner WordFinder Pro for Mac, som underlättar ditt sökande i ordboksresursen Wordfinder.

Ändrade bokningsmöjligheter för bibliotekets grupprum

Kan nu endast bokas upp till 24 timmar i förväg.

UR access inte längre tillgänglig vid LiU

Biblioteket prenumererar inte längre på UR access, vilket innebär att LiU-studenter och anställda inte har samma tillgång till program från Utbildningsradion som tidigare.

Senast uppdaterad: 2015-01-27