UR-program tillgängliga för alla

Nytt från Utbildningsradion (UR): Cirka 8 000 av 14 000 utbildningsprogram är nu sökbara och tillgängliga för alla! Sök program på Utbildningsradions webbsida eller läs mer i nyhetsbrevet

Studenter och anställda på Linköpings universitetsbibliotek har tillgång till ännu fler program via UR Access. Topplistan för UR Access hittar du här.

2012-09-10

Regnbågsveckan uppmärksammas

Pågår i Linköping den 1-6 september.

Bokstafetten tillbaka

Under hösten kommer fler LiU-anställda berätta om stora läsupplevelser. Nu på egen sida på bibliotekets webb.

ScienceDirect

I september månads e-resurs finns mängder av tidskrifter, böcker och uppslagsverk som studenter och anställda vid LiU har tillgång till dygnet runt.

Digitaliserade SOU:er nu sökbara

Ny söktjänst från biblioteket låter dig fritextsöka samtliga Statens offentliga utredningar utgivna 1922-1996.

Senast uppdaterad: 2015-09-02