UR-program tillgängliga för alla

Nytt från Utbildningsradion (UR): Cirka 8 000 av 14 000 utbildningsprogram är nu sökbara och tillgängliga för alla! Sök program på Utbildningsradions webbsida eller läs mer i nyhetsbrevet

Studenter och anställda på Linköpings universitetsbibliotek har tillgång till ännu fler program via UR Access. Topplistan för UR Access hittar du här.

2012-09-10

Öppettider under påsken

Skärtorsdagen den 2 april stänger biblioteket klockan 14.00, har sedan stängt den 3-6 april och öppnar igen på tisdag 7 april.

Databaser för forskningsfinansiering och stipendier

Är du forskare och behöver söka forskningsmedel eller student och vill söka stipendier? För dig finns användbara databaser tillgängliga vid LiU.

Tidskriftsstatistik för 2014

De mest lästa och de mest citerade tidskrifterna vid LiU samt de tidskrifter där universitetets forskare har publicerat sig flest gånger under året.

Filmer från seminarier om akademisk kommunikation på webben

Lyssna på talare från bland annat LiU, Malmö högskola och Vetenskapsrådet.

Senast uppdaterad: 2015-03-30