UR-program tillgängliga för alla

Nytt från Utbildningsradion (UR): Cirka 8 000 av 14 000 utbildningsprogram är nu sökbara och tillgängliga för alla! Sök program på Utbildningsradions webbsida eller läs mer i nyhetsbrevet

Studenter och anställda på Linköpings universitetsbibliotek har tillgång till ännu fler program via UR Access. Topplistan för UR Access hittar du här.

2012-09-10

Planerat driftstopp på fredag kväll

Bibliotekskatalogen kommer att ligga nere ungefär mellan klockan 17.30 och 22.30 på fredag kväll.

Trotjänare på biblioteket går i pension

Bo Jernberg, Agneta Lantz, Ingmarie Malmberg och Bernt Håkansson slutar efter lång och trogen tjänst på LiUB.

Biblioteket önskar en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Här hittar du boktips inför jul- och nyårshelgen. Slå gärna ett extra öga på våra öppettider om du vill besöka oss, då dessa skiljer sig åt mellan biblioteken under helgerna.

Nyheter i Nationalencyklopedin

Världens länder och ordböcker på många olika språk finns numera i det elektroniska uppslagsverket NE.

Senast uppdaterad: 2014-12-18