Vad säger forskningen om Tintins sjukdomar?

Via de vetenskapliga tidskrifter biblioteket tillhandahåller kan du ta del av en massa spännande forskningsrön, till exempel om seriefiguren Tintin.

I artiklar publicerade medicinska tidskrifter som La Presse Médicale, British Medical Journal, Canadian Medical Association Journal och Läkartidningen har forskare gått till botten med vilka åkommor Tintin, kapten Haddock och professor Kalkyl med flera egentligen lider av. Läs om Capgras syndrom, radjaidjahförgiftning, amnesi och många andra sjukdomar och skador som drabbar de olika figurerna i Tintinalbumen!

LiU-studenter och anställda kommer åt hela bibliotekets utbud av elektroniska tidskrifter med sitt LiU-ID.

artiklar om Tintin publicerade i medicinska tidskrifter - Ett urval

Tue Nov 28 23:59:00 CET 2017

Lediga jobb på biblioteket

Två tjänster att söka vid Linköpings universitetsbibliotek. Sök senast 2018-01-22.

Öppettider under jul och nyår

Öppettider för Medicinska biblioteket, Campus Norrköpings bibliotek och Vallabiblioteket för perioden 21/12 2017 till 7/1 2018.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

Senast uppdaterad: Thu Dec 14 15:50:52 CET 2017