Lär om Mendeley och EndNote på MB

Öppna introduktioner i referenshanteringsprogrammen Mendeley och EndNote Desktop fortsätter på Medicinska biblioteket under vårterminen 2017.

Vill du veta mer om hur ett referenshanteringsprogram kan underlätta för dig att hålla koll på dina referenser när du skriver en uppsats, artikel eller avhandling? Vill du slippa att skriva referenser för hand och önskar komma igång med Mendeley eller EndNote?

I så fall är Medicinska bibliotekets öppna introduktioner något för dig! Terminens första tillfälle med introduktion i Mendeley äger rum tisdagen den 24 januari klockan 12.15-13.00. Första tillfället med EndNote Desktop tisdagen den 14 februari klockan 12.15-13.00.

För introduktionerna i Mendeley är de huvudsakliga målgrupperna studenter, forskare, doktorander och lärare. För introduktionerna i EndNote forskare, doktorander och lärare.

Välkommen till Medicinska biblioteket på Campus US! Ingen föranmälan behövs.

Se hela schemat med de tillfällen som erbjuds under vårterminen 2017:

Mer om referenshanteringsprogram

Citera och referera

Thu Jan 19 14:00:00 CET 2017

Luciatåg på Vallabiblioteket

LiHtösen lussar på biblioteket den 13 december kl. 9.30.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

TekFak-forskare duktigast på parallellpublicering

Andelen parallellpublicerade artiklar från LiU per fakultet.

Senast uppdaterad: Mon Dec 11 15:36:00 CET 2017