Föreläsningar om migrationens etik och Islamiska staten

Föreläsningsserien Strimman fortsätter den 28 februari då föredrag om migrationens etik och Islamiska staten står på programmet:

Migrationens etik

Elin Palm, docent i tillämpad etik och ledare av forskargruppen Migrationsetik vid Centrum för tillämpad etik vid Linköpings universitet

Islamiska staten och den kommande apokalypsen

Fredrik Gregorius, fil dr och lektor i religionshistoria, Linköpings universitet

• Tid: Tisdag den 28 februari klockan 18.00-19.00
  • Plats: Vallabiblioteket, hus D, Campus Valla

Strimman arrangeras av Filosofiska fakulteten vid LiU i samarbete med Folkuniversitetet. Fri entré till samtliga föreläsningar, ingen anmälan behövs! Välkommen!

Mon Feb 13 08:00:00 CET 2017

Lediga jobb på biblioteket

Två tjänster att söka vid Linköpings universitetsbibliotek. Sök senast 2018-01-22.

Öppettider under jul och nyår

Öppettider för Medicinska biblioteket, Campus Norrköpings bibliotek och Vallabiblioteket för perioden 21/12 2017 till 7/1 2018.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

Senast uppdaterad: Thu Dec 14 15:50:52 CET 2017