Föreläsningar om migrationens etik och Islamiska staten

Föreläsningsserien Strimman fortsätter den 28 februari då föredrag om migrationens etik och Islamiska staten står på programmet:

Migrationens etik

Elin Palm, docent i tillämpad etik och ledare av forskargruppen Migrationsetik vid Centrum för tillämpad etik vid Linköpings universitet

Islamiska staten och den kommande apokalypsen

Fredrik Gregorius, fil dr och lektor i religionshistoria, Linköpings universitet

• Tid: Tisdag den 28 februari klockan 18.00-19.00
  • Plats: Vallabiblioteket, hus D, Campus Valla

Strimman arrangeras av Filosofiska fakulteten vid LiU i samarbete med Folkuniversitetet. Fri entré till samtliga föreläsningar, ingen anmälan behövs! Välkommen!

Mon Feb 13 08:00:00 CET 2017

Sommarstängt på CNB från 23 juli till 5 augusti

Använd återlämningsfacket i anslutning till entrén om du behöver lämna tillbaka böcker under denna period.

Rabatt på publicering avgifter i tidskrifter från Frontiers

Författare från LiU har nu rätt till en 10-procentig rabatt när de publicerar i förlagets OA-tidskrifter.

Ofullständiga uppgifter i LIBRIS webbsök

Beståndsuppgifter kan i vissa fall saknas.

När boken står i Bokladan

Stora delar av bibliotekets samlingar finns i magasin. Böckerna där går att beställa precis som från LiU:s campusbibliotek.

Senast uppdaterad: Fri Jun 29 07:31:50 CEST 2018