AccessEngineering

AccessEngineering är ett elektroniskt referensverk som innehåller instruktionsfilmer, interaktiva tabeller/diagram och e-böcker inom ämnet ingenjörsvetenskap.

Några av de populära e-böckerna:

Som student eller anställd vid LiU har du tillgång till allt material i AccessEngineering från och med onsdagen den 1 mars.

Gå till: AccessEngineering

Access Engineering

Har du frågor angående AccessEngineering eller andra biblioteksresurser kontakta oss gärna på biblioteket@liu.se.

Wed Mar 01 08:51:20 CET 2017

Öppettider under jul och nyår

Öppettider för Medicinska biblioteket, Campus Norrköpings bibliotek och Vallabiblioteket för perioden 21/12 2017 till 7/1 2018.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

TekFak-forskare duktigast på parallellpublicering

Andelen parallellpublicerade artiklar från LiU per fakultet.

Senast uppdaterad: Mon Dec 11 15:36:00 CET 2017