Campus Norrköping firar 20 år

I år firar Campus Norrköping 20 år, vilket uppmärksammas med populärvetenskapliga föreläsningar, guidade turer och öppet hus lördag den 18 mars.

På Campus Norrköpings bibliotek (CNB) visas Tuomo Haapalas film Sanna drömmar i kvarteret Oron, om invigningen i september 1998 (filmen visas varje timme).

Bildspelet Paradigm av Pelle Wichmann visar övergången från industri till universitet med nya och gamla bilder till musik av Lars-Åke Franke-Blom.

På biblioteket visas också en utställning i bild och text om CNB:s historia.

Kajsa Gustafsson Åman, förste bibliotekare, reder ut: ”Vad har biblioteket som inte Google har?”. (K1, Kåkenhus, klockan 12.10-12.30)

Dessutom många fler aktiviteter under hela dagen. Se fullständigt program nedan. Välkommen!

Thu Mar 09 09:56:00 CET 2017

Hur mycket citeras dina publikationer?

Via Min IT har du som LiU-anställd tillgång till Publish or Perish.

Testa HeinOnline

Provperiod på databas med fokus på rättshistoria och offentliga dokument till och med 6 april 2018.

Böcker om forskningsmetoder och vetenskapligt skrivande

På biblioteket hittar du de metodböcker du behöver för din uppsats.

Nytt OA-avtal med Institute of Physics

LiU-författare kan få sina artiklar publicerade open access utan extra kostnad när de publicerar i hybridtidskrifter utgivna av Institute of Physics.

Senast uppdaterad: Mon Feb 19 08:16:32 CET 2018