Campus Norrköping firar 20 år

I år firar Campus Norrköping 20 år, vilket uppmärksammas med populärvetenskapliga föreläsningar, guidade turer och öppet hus lördag den 18 mars.

På Campus Norrköpings bibliotek (CNB) visas Tuomo Haapalas film Sanna drömmar i kvarteret Oron, om invigningen i september 1998 (filmen visas varje timme).

Bildspelet Paradigm av Pelle Wichmann visar övergången från industri till universitet med nya och gamla bilder till musik av Lars-Åke Franke-Blom.

På biblioteket visas också en utställning i bild och text om CNB:s historia.

Kajsa Gustafsson Åman, förste bibliotekare, reder ut: ”Vad har biblioteket som inte Google har?”. (K1, Kåkenhus, klockan 12.10-12.30)

Dessutom många fler aktiviteter under hela dagen. Se fullständigt program nedan. Välkommen!

Thu Mar 09 09:56:00 CET 2017

Lånevillkor uppdaterade med anledning av GDPR

Extraöppet i samband med tentaperiod våren 2018

Vallabiblioteket och Campus Norrköpings bibliotek har öppet söndagarna 27 maj och 3 juni.

Utställning på Vallabiblioteket

Studenter på Slöjd, hantverk och formgivningsprogrammet visar sina alster mellan 25 maj och 5 juni.

Prenumerationsavtal med Elsevier sägs upp

Hur påverkar det dig som forskare?

Senast uppdaterad: Fri May 25 15:44:18 CEST 2018