Campus Norrköping firar 20 år

I år firar Campus Norrköping 20 år, vilket uppmärksammas med populärvetenskapliga föreläsningar, guidade turer och öppet hus lördag den 18 mars.

På Campus Norrköpings bibliotek (CNB) visas Tuomo Haapalas film Sanna drömmar i kvarteret Oron, om invigningen i september 1998 (filmen visas varje timme).

Bildspelet Paradigm av Pelle Wichmann visar övergången från industri till universitet med nya och gamla bilder till musik av Lars-Åke Franke-Blom.

På biblioteket visas också en utställning i bild och text om CNB:s historia.

Kajsa Gustafsson Åman, förste bibliotekare, reder ut: ”Vad har biblioteket som inte Google har?”. (K1, Kåkenhus, klockan 12.10-12.30)

Dessutom många fler aktiviteter under hela dagen. Se fullständigt program nedan. Välkommen!

Thu Mar 09 09:56:00 CET 2017

Luciatåg på Vallabiblioteket

LiHtösen lussar på biblioteket den 13 december kl. 9.30.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

TekFak-forskare duktigast på parallellpublicering

Andelen parallellpublicerade artiklar från LiU per fakultet.

Senast uppdaterad: Mon Dec 11 15:36:00 CET 2017