Global rättvisa och försoning – föreläsning på Vallabiblioteket

Filosofiska fakultetens föreläsningsserie Strimman fortsätter den 21 mars med ett föredrag som diskuterar aktuella krav på gottgörelse för övergrepp som begicks under kolonialtiden:

Global rättvisa och försoning

Göran Collste, professor i tillämpad etik vid Linköpings universitet

• Tid: Tisdag den 21 mars klockan 18.00-19.00
  • Plats: Vallabiblioteket, hus D, Campus Valla

Strimman arrangeras av Filosofiska fakulteten vid LiU i samarbete med Folkuniversitetet. Fri entré till samtliga föreläsningar, ingen anmälan behövs! Välkommen!

Thu Mar 16 11:16:00 CET 2017

Extraöppet i samband med tentaperiod HT 2017

Vallabiblioteket och Campus Norrköpings bibliotek har öppet två söndagar under hösten: 15/10 och 22/10.

Skrivarbyte på gång

Under oktober och november 2017 kommer de publika skrivarna att bytas ut på samtliga campus, inklusive på biblioteken. Först ut är Campus Norrköping under v. 42.

Hur ser jag vad som är en e-bok i UniSearch?

E-böcker presenteras nu med fulltextlänk men utan tillägget [Elektronisk resurs].

Forskarstöd

Här är allt du behöver veta för att som LiU-anställd komma igång med bibliotekets tjänster.

Senast uppdaterad: Fri Oct 20 14:43:03 CEST 2017