Global rättvisa och försoning – föreläsning på Vallabiblioteket

Filosofiska fakultetens föreläsningsserie Strimman fortsätter den 21 mars med ett föredrag som diskuterar aktuella krav på gottgörelse för övergrepp som begicks under kolonialtiden:

Global rättvisa och försoning

Göran Collste, professor i tillämpad etik vid Linköpings universitet

• Tid: Tisdag den 21 mars klockan 18.00-19.00
  • Plats: Vallabiblioteket, hus D, Campus Valla

Strimman arrangeras av Filosofiska fakulteten vid LiU i samarbete med Folkuniversitetet. Fri entré till samtliga föreläsningar, ingen anmälan behövs! Välkommen!

Thu Mar 16 11:16:00 CET 2017

Slöjdutställning på Vallabiblioteket

Studenter på programmet Slöjd, hantverk och formgivning ställer ut sina alster 29 maj-7 juni.

Extraöppet i samband med tentaperiod VT 2017

Vallabiblioteket och Campus Norrköpings bibliotek har öppet två söndagar under våren: 28/5 och 4/6.

Öppettider: Kristi himmelsfärd och Nationaldagen

LiU-biblioteken har avvikande öppettider vid Kristi himmelsfärd 24-25 maj och Sveriges nationaldag den 6 juni.

Tidskriftsstatistik för 2016

Open access-tidskrifterna är fortfarande populära när det gäller var LiU-forskare publicerar sig, visar Bibliotekets siffror för 2016.

Senast uppdaterad: Mon May 22 10:43:12 CEST 2017