Global rättvisa och försoning – föreläsning på Vallabiblioteket

Filosofiska fakultetens föreläsningsserie Strimman fortsätter den 21 mars med ett föredrag som diskuterar aktuella krav på gottgörelse för övergrepp som begicks under kolonialtiden:

Global rättvisa och försoning

Göran Collste, professor i tillämpad etik vid Linköpings universitet

• Tid: Tisdag den 21 mars klockan 18.00-19.00
  • Plats: Vallabiblioteket, hus D, Campus Valla

Strimman arrangeras av Filosofiska fakulteten vid LiU i samarbete med Folkuniversitetet. Fri entré till samtliga föreläsningar, ingen anmälan behövs! Välkommen!

Thu Mar 16 11:16:00 CET 2017

Öppettider under jul och nyår

Öppettider för Medicinska biblioteket, Campus Norrköpings bibliotek och Vallabiblioteket för perioden 21/12 2017 till 7/1 2018.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

TekFak-forskare duktigast på parallellpublicering

Andelen parallellpublicerade artiklar från LiU per fakultet.

Senast uppdaterad: Mon Dec 11 15:36:00 CET 2017