Biblioteket får nya grannar

Under det senaste året har D-huset byggts om i samband med Campus LiU-projektet.

Ombyggnationen är nu färdig och universitetsledning och fakultetskanslier, däribland studievägledare, håller nu på att flytta in.

Du når lättast Vallabibliotekets nya grannar via D-husets nybyggda entré (närmast hus Origo).

Nyrenoverade lokaler i D-huset

Följ de senaste uppdateringarna kring projektet Campus LiU här:

Nyhetsarkiv för Campus LiU 2015

Fri Mar 17 14:52:00 CET 2017

Extraöppet i samband med tentaperiod HT 2017

Vallabiblioteket och Campus Norrköpings bibliotek har öppet två söndagar under hösten: 15/10 och 22/10.

Skrivarbyte på gång

Under oktober och november 2017 kommer de publika skrivarna att bytas ut på samtliga campus, inklusive på biblioteken. Först ut är Campus Norrköping under v. 42.

Hur ser jag vad som är en e-bok i UniSearch?

E-böcker presenteras nu med fulltextlänk men utan tillägget [Elektronisk resurs].

Forskarstöd

Här är allt du behöver veta för att som LiU-anställd komma igång med bibliotekets tjänster.

Senast uppdaterad: Fri Oct 20 14:43:03 CEST 2017