Biblioteket får nya grannar

Under det senaste året har D-huset byggts om i samband med Campus LiU-projektet.

Ombyggnationen är nu färdig och universitetsledning och fakultetskanslier, däribland studievägledare, håller nu på att flytta in.

Du når lättast Vallabibliotekets nya grannar via D-husets nybyggda entré (närmast hus Origo).

Nyrenoverade lokaler i D-huset

Följ de senaste uppdateringarna kring projektet Campus LiU här:

Nyhetsarkiv för Campus LiU 2015

Fri Mar 17 14:52:00 CET 2017

Slöjdutställning på Vallabiblioteket

Studenter på programmet Slöjd, hantverk och formgivning ställer ut sina alster 29 maj-7 juni.

Extraöppet i samband med tentaperiod VT 2017

Vallabiblioteket och Campus Norrköpings bibliotek har öppet två söndagar under våren: 28/5 och 4/6.

Öppettider: Kristi himmelsfärd och Nationaldagen

LiU-biblioteken har avvikande öppettider vid Kristi himmelsfärd 24-25 maj och Sveriges nationaldag den 6 juni.

Tidskriftsstatistik för 2016

Open access-tidskrifterna är fortfarande populära när det gäller var LiU-forskare publicerar sig, visar Bibliotekets siffror för 2016.

Senast uppdaterad: Mon May 22 10:43:12 CEST 2017