Biblioteket får nya grannar

Under det senaste året har D-huset byggts om i samband med Campus LiU-projektet.

Ombyggnationen är nu färdig och universitetsledning och fakultetskanslier, däribland studievägledare, håller nu på att flytta in.

Du når lättast Vallabibliotekets nya grannar via D-husets nybyggda entré (närmast hus Origo).

Nyrenoverade lokaler i D-huset

Följ de senaste uppdateringarna kring projektet Campus LiU här:

Nyhetsarkiv för Campus LiU 2015

Fri Mar 17 14:52:00 CET 2017

Lediga jobb på biblioteket

Två tjänster att söka vid Linköpings universitetsbibliotek. Sök senast 2018-01-22.

Öppettider under jul och nyår

Öppettider för Medicinska biblioteket, Campus Norrköpings bibliotek och Vallabiblioteket för perioden 21/12 2017 till 7/1 2018.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

Senast uppdaterad: Thu Dec 14 15:50:52 CET 2017