Byggarbete i Vallabiblioteket

För att förbättra ljudmiljön i Vallabiblioteket kommer en glasvägg att sättas upp i bibliotekets lokaler med start på måndag den 3 april.

Väggen monteras mellan den del som nu utgör kontor för fakultetskanslierna och resten av bibliotekslokalen.

Arbetet kommer att pågå till mitten av april och huvudsakligen utföras innan biblioteket öppnar klockan 08.00, men kan ge upphov till störande moment såsom ljud, omflyttningar och transporter av byggmaterial.

Undrar du över någonting är du välkommen att höra av dig till biblioteket@liu.se

Fri Mar 31 10:43:00 CEST 2017

Öppettider under jul och nyår

Öppettider för Medicinska biblioteket, Campus Norrköpings bibliotek och Vallabiblioteket för perioden 21/12 2017 till 7/1 2018.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

TekFak-forskare duktigast på parallellpublicering

Andelen parallellpublicerade artiklar från LiU per fakultet.

Senast uppdaterad: Mon Dec 11 15:36:00 CET 2017