Byggarbete i Vallabiblioteket

För att förbättra ljudmiljön i Vallabiblioteket kommer en glasvägg att sättas upp i bibliotekets lokaler med start på måndag den 3 april.

Väggen monteras mellan den del som nu utgör kontor för fakultetskanslierna och resten av bibliotekslokalen.

Arbetet kommer att pågå till mitten av april och huvudsakligen utföras innan biblioteket öppnar klockan 08.00, men kan ge upphov till störande moment såsom ljud, omflyttningar och transporter av byggmaterial.

Undrar du över någonting är du välkommen att höra av dig till biblioteket@liu.se

Fri Mar 31 10:43:00 CEST 2017

Lånevillkor uppdaterade med anledning av GDPR

Extraöppet i samband med tentaperiod våren 2018

Vallabiblioteket och Campus Norrköpings bibliotek har öppet söndagarna 27 maj och 3 juni.

Utställning på Vallabiblioteket

Studenter på Slöjd, hantverk och formgivningsprogrammet visar sina alster mellan 25 maj och 5 juni.

Prenumerationsavtal med Elsevier sägs upp

Hur påverkar det dig som forskare?

Senast uppdaterad: Fri May 25 15:44:18 CEST 2018