Byggarbete i Vallabiblioteket

För att förbättra ljudmiljön i Vallabiblioteket kommer en glasvägg att sättas upp i bibliotekets lokaler med start på måndag den 3 april.

Väggen monteras mellan den del som nu utgör kontor för fakultetskanslierna och resten av bibliotekslokalen.

Arbetet kommer att pågå till mitten av april och huvudsakligen utföras innan biblioteket öppnar klockan 08.00, men kan ge upphov till störande moment såsom ljud, omflyttningar och transporter av byggmaterial.

Undrar du över någonting är du välkommen att höra av dig till biblioteket@liu.se

Fri Mar 31 10:43:00 CEST 2017

Slöjdutställning på Vallabiblioteket

Studenter på programmet Slöjd, hantverk och formgivning ställer ut sina alster 29 maj-7 juni.

Extraöppet i samband med tentaperiod VT 2017

Vallabiblioteket och Campus Norrköpings bibliotek har öppet två söndagar under våren: 28/5 och 4/6.

Öppettider: Kristi himmelsfärd och Nationaldagen

LiU-biblioteken har avvikande öppettider vid Kristi himmelsfärd 24-25 maj och Sveriges nationaldag den 6 juni.

Tidskriftsstatistik för 2016

Open access-tidskrifterna är fortfarande populära när det gäller var LiU-forskare publicerar sig, visar Bibliotekets siffror för 2016.

Senast uppdaterad: Mon May 22 10:43:12 CEST 2017