Bibliotekets populäraste bok

Siffror över utlån avslöjar vilka som är bibliotekets mest efterfrågade böcker. Här är listan med de tio mest utlånade titlarna under 2016.

Statistiken omfattar samlade antalet utlån för Campus Norrköpings bibliotek, Medicinska biblioteket och Vallabiblioteket. På de översta platserna dominerar metodböckerna, och populärast av dem alla är Alan Brymans Samhällsvetenskapliga metoder.

De tio mest utlånade titlarna

1. Samhällsvetenskapliga metoder / Alan Bryman  (Antal utlån: 493)
  2. Den kvalitativa forskningsintervjun / Steinar Kvale, Svend Brinkmann (Antal utlån: 461)
  3. Handbok i kvalitativ analys / Andreas Fejes och Robert Thornberg (Antal utlån: 458)
  4. Kvalitativa intervjuer / Jan Trost (Antal utlån: 204)
  5. Kardiovaskulär medicin / under redaktion av Ulf Dahlström (Antal utlån: 184)
  6. Det sociala livet i skolan : socialpsykologi för lärare (Antal utlån: 182)
  7. Sjuksköterskans kärnkompetenser / Janeth Leksell & Margret Lepp (red.) (Antal utlån: 171)
  8. Njurmedicin / under redaktion av Mattias Aurell och Ola Samuelsson (Antal utlån: 161)
  9. Intervju som metod / Monica Dalen (Antal utlån: 154)
  10. Systematiska litteraturstudier i utbildningsvetenskap (Antal utlån: 152)

Thu Apr 06 09:46:00 CEST 2017

När boken står i Bokladan

Stora delar av bibliotekets samlingar finns i magasin. Böckerna där går att beställa precis som från LiU:s campusbibliotek.

Bibliotekets öppettider i sommar

Sommar på biblioteket betyder kortare öppettider men längre lånetider.

Lånevillkor uppdaterade med anledning av GDPR

Prenumerationsavtal med Elsevier sägs upp

Hur påverkar det dig som forskare?

Senast uppdaterad: Tue Jun 12 11:51:20 CEST 2018