Bibliotekets populäraste bok

Siffror över utlån avslöjar vilka som är bibliotekets mest efterfrågade böcker. Här är listan med de tio mest utlånade titlarna under 2016.

Statistiken omfattar samlade antalet utlån för Campus Norrköpings bibliotek, Medicinska biblioteket och Vallabiblioteket. På de översta platserna dominerar metodböckerna, och populärast av dem alla är Alan Brymans Samhällsvetenskapliga metoder.

De tio mest utlånade titlarna

1. Samhällsvetenskapliga metoder / Alan Bryman  (Antal utlån: 493)
  2. Den kvalitativa forskningsintervjun / Steinar Kvale, Svend Brinkmann (Antal utlån: 461)
  3. Handbok i kvalitativ analys / Andreas Fejes och Robert Thornberg (Antal utlån: 458)
  4. Kvalitativa intervjuer / Jan Trost (Antal utlån: 204)
  5. Kardiovaskulär medicin / under redaktion av Ulf Dahlström (Antal utlån: 184)
  6. Det sociala livet i skolan : socialpsykologi för lärare (Antal utlån: 182)
  7. Sjuksköterskans kärnkompetenser / Janeth Leksell & Margret Lepp (red.) (Antal utlån: 171)
  8. Njurmedicin / under redaktion av Mattias Aurell och Ola Samuelsson (Antal utlån: 161)
  9. Intervju som metod / Monica Dalen (Antal utlån: 154)
  10. Systematiska litteraturstudier i utbildningsvetenskap (Antal utlån: 152)

Thu Apr 06 09:46:00 CEST 2017

Öppettider under jul och nyår

Öppettider för Medicinska biblioteket, Campus Norrköpings bibliotek och Vallabiblioteket för perioden 21/12 2017 till 7/1 2018.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

TekFak-forskare duktigast på parallellpublicering

Andelen parallellpublicerade artiklar från LiU per fakultet.

Senast uppdaterad: Mon Dec 11 15:36:00 CET 2017