Bibliotekets populäraste bok

Siffror över utlån avslöjar vilka som är bibliotekets mest efterfrågade böcker. Här är listan med de tio mest utlånade titlarna under 2016.

Statistiken omfattar samlade antalet utlån för Campus Norrköpings bibliotek, Medicinska biblioteket och Vallabiblioteket. På de översta platserna dominerar metodböckerna, och populärast av dem alla är Alan Brymans Samhällsvetenskapliga metoder.

De tio mest utlånade titlarna

1. Samhällsvetenskapliga metoder / Alan Bryman  (Antal utlån: 493)
  2. Den kvalitativa forskningsintervjun / Steinar Kvale, Svend Brinkmann (Antal utlån: 461)
  3. Handbok i kvalitativ analys / Andreas Fejes och Robert Thornberg (Antal utlån: 458)
  4. Kvalitativa intervjuer / Jan Trost (Antal utlån: 204)
  5. Kardiovaskulär medicin / under redaktion av Ulf Dahlström (Antal utlån: 184)
  6. Det sociala livet i skolan : socialpsykologi för lärare (Antal utlån: 182)
  7. Sjuksköterskans kärnkompetenser / Janeth Leksell & Margret Lepp (red.) (Antal utlån: 171)
  8. Njurmedicin / under redaktion av Mattias Aurell och Ola Samuelsson (Antal utlån: 161)
  9. Intervju som metod / Monica Dalen (Antal utlån: 154)
  10. Systematiska litteraturstudier i utbildningsvetenskap (Antal utlån: 152)

Thu Apr 06 09:46:00 CEST 2017

Utställning om Jane Austen

Den ständigt aktuella författarinnan är temat för Vallabibliotekets sommarutställning.

Omflyttningar i Vallabiblioteket

Kan orsaka störningar mellan den 12 juni och den 19 juli.

Bibliotekets öppettider i sommar

Sommar på biblioteket betyder kortare öppettider men längre lånetider.

Tidskriftsstatistik för 2016

Open access-tidskrifterna är fortfarande populära när det gäller var LiU-forskare publicerar sig, visar Bibliotekets siffror för 2016.

Senast uppdaterad: Mon Jun 12 16:10:12 CEST 2017