Kyrkböcker sökbara

I databasen Kyrkböcker från Östergötland 1629-1896 går det att söka fram material från 27 östgötska församlingar.

Databasen består av husförhörslängder, födelse- och dödböcker, vigsellängd sam in- och utflyttningslängd för följande församlingar i Östergötlands län: Askeby, Björsäter, Gammalkil, Grebo, Kaga, Kärna, Landeryd, Ledberg, Linköpings Domkyrko, Ljung, Nykil, Rapperstad, Rystad, Sjögestad, Skeda, Slaka, Stjärnorp, S:t Lars, Svinstad (Bankekind), Törnevalla, Vårdsberg, Värna, Vikingstad, Vist, Vreta Kloster, Åtvidaberg samt Örtomta.

Källmaterialet täcker i stort perioden 1629–1896, även om täckning och omfattning kan variera något beroende på församling. Det totala antalet poster i databasen, med alla böcker och längder, är 2 418 592.

Databasens sökgränssnitt har tagits fram av personal vid Linköpings universitetsbibliotek.

Sök i databasen Kyrkböcker från Östergötland 1629-1896

Östergötlands kyrkböcker

Mon Apr 10 08:46:00 CEST 2017

Öppettider under jul och nyår

Öppettider för Medicinska biblioteket, Campus Norrköpings bibliotek och Vallabiblioteket för perioden 21/12 2017 till 7/1 2018.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

TekFak-forskare duktigast på parallellpublicering

Andelen parallellpublicerade artiklar från LiU per fakultet.

Senast uppdaterad: Mon Dec 11 15:36:00 CET 2017