Är det viktigt att studera Bibeln i dagens samhälle?

Föreläsningsserien Strimman fortsätter den 25 april med:

Är det viktigt att studera Bibeln i dagens samhälle?

Föreläsare: Carl-Magnus Carlstein, doktorand i Nya testamentets exegetik och universitetsadjunkt i religionsvetenskap med inriktning mot bibelvetenskap.

• Tid: Tisdag den 25 april klockan 18.00-19.00
  • Plats: Vallabiblioteket, hus D, Campus Valla

Strimman arrangeras av Filosofiska fakulteten vid LiU i samarbete med Folkuniversitetet. Fri entré till samtliga föreläsningar, ingen anmälan behövs!

Välkommen!

Strimman 2016-2017: Religionens roll i Sverige och världen

Mon Apr 24 10:54:00 CEST 2017

Lediga jobb på biblioteket

Två tjänster att söka vid Linköpings universitetsbibliotek. Sök senast 2018-01-22.

Öppettider under jul och nyår

Öppettider för Medicinska biblioteket, Campus Norrköpings bibliotek och Vallabiblioteket för perioden 21/12 2017 till 7/1 2018.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

Senast uppdaterad: Thu Dec 14 15:50:52 CET 2017