Vill du vara med och utveckla LiU-appen?

Ta chansen att vara med och påverka utvecklingen av LiU-appen!

Tisdagen den 23 maj, klockan 13.00-15.00, har du möjlighet att vara med i en workshop där vi fokuserar på gemensam brainstorming med fokus på vilka bibliotekstjänster som du har behov av att komma åt i universitetets app.

Underlaget kommer sedan att ligga till grund för den fortsatta utvecklingen av LiU-appen.

Lokal: P26, C-huset, Campus Valla

Anmälan till: anneli.friberg@liu.se senast den 19 maj!

Vi bjuder på kaffe!

Välkommen önskar Anneli Friberg (biblioteket) och Thibault Durand (LiU-IT)

Tue May 09 13:47:00 CEST 2017

Lediga jobb på biblioteket

Två tjänster att söka vid Linköpings universitetsbibliotek. Sök senast 2018-01-22.

Öppettider under jul och nyår

Öppettider för Medicinska biblioteket, Campus Norrköpings bibliotek och Vallabiblioteket för perioden 21/12 2017 till 7/1 2018.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

Senast uppdaterad: Thu Dec 14 15:50:52 CET 2017