Slöjdutställning på Vallabiblioteket

Studenter som läser programmet Slöjd, hantverk och formgivning ställer ut sina alster på Vallabiblioteket.

Utställningen visar föremål som studenter på kandidatprogrammet har skapat under kursen Gestaltning – yta och struktur.

Utställningen pågår mellan måndag den 29 maj och onsdag den 7 juni 2017.

Missa heller inte examensutställningen av studenterna på Slöjd, hantverk och formgivning. Den heter Hands On och visas på Östergötlands museum.

Mon May 22 10:41:00 CEST 2017

Sommarstängt på CNB från 23 juli till 5 augusti

Använd återlämningsfacket i anslutning till entrén om du behöver lämna tillbaka böcker under denna period.

Rabatt på publicering avgifter i tidskrifter från Frontiers

Författare från LiU har nu rätt till en 10-procentig rabatt när de publicerar i förlagets OA-tidskrifter.

Ofullständiga uppgifter i LIBRIS webbsök

Beståndsuppgifter kan i vissa fall saknas.

När boken står i Bokladan

Stora delar av bibliotekets samlingar finns i magasin. Böckerna där går att beställa precis som från LiU:s campusbibliotek.

Senast uppdaterad: Fri Jun 29 07:31:50 CEST 2018