Utställning om Jane Austen

Jane Austen (1775-1817) är i år temat för Vallabibliotekets sommarutställning.

Böcker och annat material med anknytning till den brittiska författarinnan finns att beskåda vid bibliotekets informationsdisk.

200 år efter sin död är Jane Austen fortfarande ständigt aktuell. Genom nyutgivningar och filmatiseringar av hennes böcker möter varje ny generation hennes knivskarpa skildringar av en värld där spelet om makt och pengar styr människors livsval.

Välkommen!

Jane Austen-utställning

Mer

Du kan hitta ännu mer information om Jane Austen bland bibliotekets e-resurser, till exempel i Gale Literarcy Sources.

Mon Jun 12 16:08:00 CEST 2017

Hur mycket citeras dina publikationer?

Via Min IT har du som LiU-anställd tillgång till Publish or Perish.

Testa HeinOnline

Provperiod på databas med fokus på rättshistoria och offentliga dokument till och med 6 april 2018.

Böcker om forskningsmetoder och vetenskapligt skrivande

På biblioteket hittar du de metodböcker du behöver för din uppsats.

Nytt OA-avtal med Institute of Physics

LiU-författare kan få sina artiklar publicerade open access utan extra kostnad när de publicerar i hybridtidskrifter utgivna av Institute of Physics.

Senast uppdaterad: Mon Feb 19 08:16:32 CET 2018