Förändringar på Vallabiblioteket

På Vallabiblioteket har det under sommaren skett en del omflyttningar, detta för att bereda plats för fler läs- och grupparbetsplatser.

De huvudsakliga förändringarna är:

• Att en del av bibliotekets äldre böcker har flyttats till magasin (den så kallade SAB-samlingen). Dessa går precis som tidigare att söka fram i bibliotekets söktjänst UniSearch och kan beställas på samma sätt som böcker från de andra LiU-biblioteken
  • Att skönlitteratur, läromedel samt barn- och ungdomslitteratur har flyttats till plan 3, det vill säga en trappa upp i biblioteket
  • Att bokhyllor har monterats ner för att bereda plats för nya läs- och grupparbetsplatser på plan 2 (entréplan) och på plan 3 (en trappa upp i biblioteket)

I UniSearch får du vägledning om böckernas placering. Du är också välkommen att fråga personalen. Vi hjälper dig gärna att hitta!

Fri Aug 25 15:13:00 CEST 2017

Lediga jobb på biblioteket

Två tjänster att söka vid Linköpings universitetsbibliotek. Sök senast 2018-01-22.

Öppettider under jul och nyår

Öppettider för Medicinska biblioteket, Campus Norrköpings bibliotek och Vallabiblioteket för perioden 21/12 2017 till 7/1 2018.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

Senast uppdaterad: Thu Dec 14 15:50:52 CET 2017