Göm menyn

Förändringar på Vallabiblioteket

På Vallabiblioteket har det under sommaren skett en del omflyttningar, detta för att bereda plats för fler läs- och grupparbetsplatser.

De huvudsakliga förändringarna är:

  • Att en del av bibliotekets äldre böcker har flyttats till magasin (den så kallade SAB-samlingen). Dessa går precis som tidigare att söka fram i bibliotekets söktjänst UniSearch och kan beställas på samma sätt som böcker från de andra LiU-biblioteken
  • Att skönlitteratur, läromedel samt barn- och ungdomslitteratur har flyttats till plan 3, det vill säga en trappa upp i biblioteket
  • Att bokhyllor har monterats ner för att bereda plats för nya läs- och grupparbetsplatser på plan 2 (entréplan) och på plan 3 (en trappa upp i biblioteket)

I UniSearch får du vägledning om böckernas placering. Du är också välkommen att fråga personalen. Vi hjälper dig gärna att hitta!


Fri Aug 25 15:13:00 CEST 2017 

Andra nyheter från biblioteket

Lediga jobb på biblioteket

Två tjänster att söka vid Linköpings universitetsbibliotek. Sök senast 2018-01-22.

Öppettider under jul och nyår

Öppettider för Medicinska biblioteket, Campus Norrköpings bibliotek och Vallabiblioteket för perioden 21/12 2017 till 7/1 2018.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

Ring så kommer vi

Pluggar du på biblioteket och behöver hjälp med något? Vill du inte lämna din plats och dina saker för att gå till informationsdisken? Ring så kommer vi till dig istället!


Sidansvarig: webmaster@bibl.liu.se
Senast uppdaterad: Thu Dec 14 15:50:52 CET 2017