Lär om Mendeley och EndNote på MB

Öppna introduktioner i referenshanteringsprogrammen Mendeley och EndNote Desktop fortsätter på Medicinska biblioteket under höstterminen 2017.

Vill du veta mer om hur ett referenshanteringsprogram kan underlätta för dig att hålla koll på dina referenser när du skriver en uppsats, artikel eller avhandling? Vill du slippa att skriva referenser för hand och önskar komma igång med Mendeley eller EndNote?

I så fall är Medicinska bibliotekets öppna introduktioner något för dig! Terminens första tillfälle med introduktion i Mendeley äger rum onsdagen den 6 september klockan 12.15-13.00. Första tillfället med EndNote Desktop onsdagen den 20 september klockan 12.15-13.00.

För introduktionerna i Mendeley är de huvudsakliga målgrupperna studenter, forskare, doktorander och lärare. För introduktionerna i EndNote forskare, doktorander och lärare.

Välkommen till Medicinska biblioteket på Campus US! Ingen föranmälan behövs.

Se hela schemat med de tillfällen som erbjuds under höstterminen 2017:

Mer om referenshanteringsprogram:

Tue Aug 29 11:11:00 CEST 2017

Att hitta information inom området transportforskning

Välkommen till seminarium onsdag den 6 december 2017 på Campus Norrköping.

TekFak-forskare duktigast på parallellpublicering

Andelen parallellpublicerade artiklar från LiU per fakultet.

LiU-forskare publicerar open access

Hur mycket av forskningen från LiU publiceras open access? Här är siffrorna.

Senast uppdaterad: Mon Nov 20 13:21:09 CET 2017