Öppet hus på CNB

Tisdagen den 5 september klockan 9.00-16.00 är det Öppet hus på Campus Norrköpings bibliotek.

Kom och se din nya arbetsplats och vad biblioteket har att erbjuda i form av böcker, tidskrifter, databaser och mycket annat.

Delta i vår tipstävling med LiU-vinster!

LiU-IT, Språkverkstaden, Studenthälsan och Kyrkan på universitetet finns också på plats och informerar.

Välkommen!

Mon Sep 04 14:11:00 CEST 2017

Lediga jobb på biblioteket

Två tjänster att söka vid Linköpings universitetsbibliotek. Sök senast 2018-01-22.

Öppettider under jul och nyår

Öppettider för Medicinska biblioteket, Campus Norrköpings bibliotek och Vallabiblioteket för perioden 21/12 2017 till 7/1 2018.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

Senast uppdaterad: Thu Dec 14 15:50:52 CET 2017