Lättare att hitta på E-press webbsidor

Nu är det är lättare att hitta till publiceringstjänsterna på LiU E-press sidor.

Linköpings universitets elektroniska förlag, LiU E-press, har nu nya, lättnavigerade sidor. Från den nya startsidan hittar du direkt till förlagets tio open access-tidskrifter och till populära databaser som Soldatregistret.

Genvägar för forskare och studenter leder till publiceringstjänster såsom information om parallellpublicering eller att publicera ett studentarbete.

Under de andra sidorna finns vägledningar till hur du registrerar och publicerar i DiVA, LiU:s publikationsdatabas, och andra tjänster kring publicering. Här kan du bland annat hitta förslag på tidskrifter att publicera dig i, skapa publikationslistor från DiVA eller skapa spikblad till en avhandling.

Gå till: Linköping University Electronic Press

Relaterat

Forskarstöd

Thu Sep 07 15:35:00 CEST 2017

Extraöppet i samband med tentaperiod våren 2018

Vallabiblioteket och Campus Norrköpings bibliotek har öppet söndagarna 27 maj och 3 juni.

Utställning på Vallabiblioteket

Studenter på Slöjd, hantverk och formgivningsprogrammet visar sina alster mellan 25 maj och 5 juni.

Prenumerationsavtal med Elsevier sägs upp

Hur påverkar det dig som forskare?

Öppettider: Kristi himmelsfärd och Nationaldagen

LiU-biblioteken har avvikande öppettider vid Kristi himmelsfärd 9-10 maj och Sveriges nationaldag den 6 juni.

Senast uppdaterad: Wed May 23 07:29:51 CEST 2018