Lättare att hitta på E-press webbsidor

Nu är det är lättare att hitta till publiceringstjänsterna på LiU E-press sidor.

Linköpings universitets elektroniska förlag, LiU E-press, har nu nya, lättnavigerade sidor. Från den nya startsidan hittar du direkt till förlagets tio open access-tidskrifter och till populära databaser som Soldatregistret.

Genvägar för forskare och studenter leder till publiceringstjänster såsom information om parallellpublicering eller att publicera ett studentarbete.

Under de andra sidorna finns vägledningar till hur du registrerar och publicerar i DiVA, LiU:s publikationsdatabas, och andra tjänster kring publicering. Här kan du bland annat hitta förslag på tidskrifter att publicera dig i, skapa publikationslistor från DiVA eller skapa spikblad till en avhandling.

Gå till: Linköping University Electronic Press

Relaterat

Forskarstöd

Thu Sep 07 15:35:00 CEST 2017

Hur mycket citeras dina publikationer?

Via Min IT har du som LiU-anställd tillgång till Publish or Perish.

Testa HeinOnline

Provperiod på databas med fokus på rättshistoria och offentliga dokument till och med 6 april 2018.

Böcker om forskningsmetoder och vetenskapligt skrivande

På biblioteket hittar du de metodböcker du behöver för din uppsats.

Nytt OA-avtal med Institute of Physics

LiU-författare kan få sina artiklar publicerade open access utan extra kostnad när de publicerar i hybridtidskrifter utgivna av Institute of Physics.

Senast uppdaterad: Mon Feb 19 08:16:32 CET 2018