Lättare att hitta på E-press webbsidor

Nu är det är lättare att hitta till publiceringstjänsterna på LiU E-press sidor.

Linköpings universitets elektroniska förlag, LiU E-press, har nu nya, lättnavigerade sidor. Från den nya startsidan hittar du direkt till förlagets tio open access-tidskrifter och till populära databaser som Soldatregistret.

Genvägar för forskare och studenter leder till publiceringstjänster såsom information om parallellpublicering eller att publicera ett studentarbete.

Under de andra sidorna finns vägledningar till hur du registrerar och publicerar i DiVA, LiU:s publikationsdatabas, och andra tjänster kring publicering. Här kan du bland annat hitta förslag på tidskrifter att publicera dig i, skapa publikationslistor från DiVA eller skapa spikblad till en avhandling.

Gå till: Linköping University Electronic Press

Relaterat

Forskarstöd

Thu Sep 07 15:35:00 CEST 2017

Åter till ordinarie öppettider

En ny termin är på ingång och LiU-biblioteken återgår successivt till ordinarie öppettider efter sommaren.

Prenumerationsavtal med Elsevier sägs upp

Hur påverkar det dig som forskare?

Rabatt på publiceringsavgifter i tidskrifter från Frontiers

Författare från LiU har nu rätt till en 10-procentig rabatt när de publicerar i förlagets OA-tidskrifter.

Ofullständiga uppgifter i LIBRIS webbsök

Beståndsuppgifter kan i vissa fall saknas.

Senast uppdaterad: Mon Aug 13 15:00:31 CEST 2018