Öppna föreläsningar på temat olika sorters historia

Olika sorters historia är temat för Filosofiska fakultetens föreläsningsserie Strimman 2017-2018.

Tisdag den 3 oktober klockan 18.00-19.15 hålls årets två första Strimma-föreläsningar i Vallabiblioteket:

• ROCKEN ANFALLER - OM REBELLISK ROCKMUSIK  Björn Horgby, författare och professor emeritus i historia
  • TJÄNSTEMANNAREVOLUTIONEN Ken Bjerregaard, doktorand i historia

Det är fri entré till samtliga föreläsningar, alla är välkomna, ingen anmälan behövs.

Mer

Strimman 2017-2018

Wed Sep 20 09:50:00 CEST 2017

Öppettider under jul och nyår

Öppettider för Medicinska biblioteket, Campus Norrköpings bibliotek och Vallabiblioteket för perioden 21/12 2017 till 7/1 2018.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

TekFak-forskare duktigast på parallellpublicering

Andelen parallellpublicerade artiklar från LiU per fakultet.

Senast uppdaterad: Mon Dec 11 15:36:00 CET 2017