AccessMedicine nu som app

E-bokssamlingen AccessMedicine finns nu tillgänglig för studenter och anställda vid LiU som app.

För att enkelt ta del av AccessMedicine i mobilen eller surfplattan kan du nu ladda ner en app. Denna ger dig tillgång till Quick Medical Diagnosis & Treatment, Fitzpatrick´s Clinical Dermatology Atlas, Diagnosaurus, Guide to Diagnostic Tests och andra medicinska e-böcker.

För att kunna ladda ner appen måste du skapa en personlig profil, ”MyAccess Profile”. Därefter kan du spara dina favoriter hos AccessMedicine för att enkelt komma åt dem igen.

Observera att du måste logga in var tredje månad för att hålla appen uppdaterad!

Har du frågor angående AccessMedicine kontakta oss gärna på biblioteket@liu.se.

Access Medicine App

Tue Sep 12 13:05:00 CEST 2017

Att hitta information inom området transportforskning

Välkommen till seminarium onsdag den 6 december 2017 på Campus Norrköping.

TekFak-forskare duktigast på parallellpublicering

Andelen parallellpublicerade artiklar från LiU per fakultet.

LiU-forskare publicerar open access

Hur mycket av forskningen från LiU publiceras open access? Här är siffrorna.

Senast uppdaterad: Mon Nov 20 13:21:09 CET 2017