AccessMedicine nu som app

E-bokssamlingen AccessMedicine finns nu tillgänglig för studenter och anställda vid LiU som app.

För att enkelt ta del av AccessMedicine i mobilen eller surfplattan kan du nu ladda ner en app. Denna ger dig tillgång till Quick Medical Diagnosis & Treatment, Fitzpatrick´s Clinical Dermatology Atlas, Diagnosaurus, Guide to Diagnostic Tests och andra medicinska e-böcker.

För att kunna ladda ner appen måste du skapa en personlig profil, ”MyAccess Profile”. Därefter kan du spara dina favoriter hos AccessMedicine för att enkelt komma åt dem igen.

Observera att du måste logga in var tredje månad för att hålla appen uppdaterad!

Har du frågor angående AccessMedicine kontakta oss gärna på biblioteket@liu.se.

Access Medicine App

Tue Sep 12 13:05:00 CEST 2017

Hur mycket citeras dina publikationer?

Via Min IT har du som LiU-anställd tillgång till Publish or Perish.

Testa HeinOnline

Provperiod på databas med fokus på rättshistoria och offentliga dokument till och med 6 april 2018.

Böcker om forskningsmetoder och vetenskapligt skrivande

På biblioteket hittar du de metodböcker du behöver för din uppsats.

Nytt OA-avtal med Institute of Physics

LiU-författare kan få sina artiklar publicerade open access utan extra kostnad när de publicerar i hybridtidskrifter utgivna av Institute of Physics.

Senast uppdaterad: Mon Feb 19 08:16:32 CET 2018