AccessMedicine nu som app

E-bokssamlingen AccessMedicine finns nu tillgänglig för studenter och anställda vid LiU som app.

För att enkelt ta del av AccessMedicine i mobilen eller surfplattan kan du nu ladda ner en app. Denna ger dig tillgång till Quick Medical Diagnosis & Treatment, Fitzpatrick´s Clinical Dermatology Atlas, Diagnosaurus, Guide to Diagnostic Tests och andra medicinska e-böcker.

För att kunna ladda ner appen måste du skapa en personlig profil, ”MyAccess Profile”. Därefter kan du spara dina favoriter hos AccessMedicine för att enkelt komma åt dem igen.

Observera att du måste logga in var tredje månad för att hålla appen uppdaterad!

Har du frågor angående AccessMedicine kontakta oss gärna på biblioteket@liu.se.

Access Medicine App

Tue Sep 12 13:05:00 CEST 2017

Lånevillkor uppdaterade med anledning av GDPR

Extraöppet i samband med tentaperiod våren 2018

Vallabiblioteket och Campus Norrköpings bibliotek har öppet söndagarna 27 maj och 3 juni.

Utställning på Vallabiblioteket

Studenter på Slöjd, hantverk och formgivningsprogrammet visar sina alster mellan 25 maj och 5 juni.

Prenumerationsavtal med Elsevier sägs upp

Hur påverkar det dig som forskare?

Senast uppdaterad: Fri May 25 15:44:18 CEST 2018