AccessMedicine nu som app

E-bokssamlingen AccessMedicine finns nu tillgänglig för studenter och anställda vid LiU som app.

För att enkelt ta del av AccessMedicine i mobilen eller surfplattan kan du nu ladda ner en app. Denna ger dig tillgång till Quick Medical Diagnosis & Treatment, Fitzpatrick´s Clinical Dermatology Atlas, Diagnosaurus, Guide to Diagnostic Tests och andra medicinska e-böcker.

För att kunna ladda ner appen måste du skapa en personlig profil, ”MyAccess Profile”. Därefter kan du spara dina favoriter hos AccessMedicine för att enkelt komma åt dem igen.

Observera att du måste logga in var tredje månad för att hålla appen uppdaterad!

Har du frågor angående AccessMedicine kontakta oss gärna på biblioteket@liu.se.

Access Medicine App

Tue Sep 12 13:05:00 CEST 2017

Luciatåg på Vallabiblioteket

LiHtösen lussar på biblioteket den 13 december kl. 9.30.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

TekFak-forskare duktigast på parallellpublicering

Andelen parallellpublicerade artiklar från LiU per fakultet.

Senast uppdaterad: Mon Dec 11 15:36:00 CET 2017