PubMed länkar till fulltexter från LiU i DiVA

Nu länkar PubMed till fulltexter upplagda i Linköpings universitets publiceringssystem.

Det innebär betydligt större synlighet för LiU-forskare som har parallellpublicerat sina artiklar i DiVA (Digitala Vetenskapliga Arkivet). Enbart under augusti 2017 kom 709 träffar från 212 tidskrifter till DiVA via PubMed.

PubMed är världens största medicinska databas. LiU:s DiVA-portal är en av få fulltextarkiv som PubMed länkar till.

För hjälp med parallellpublicering i DiVA, kontakta ep@ep.liu.se

Relaterat

Forskarstöd

Tue Sep 19 09:17:00 CEST 2017

Lediga jobb på biblioteket

Två tjänster att söka vid Linköpings universitetsbibliotek. Sök senast 2018-01-22.

Öppettider under jul och nyår

Öppettider för Medicinska biblioteket, Campus Norrköpings bibliotek och Vallabiblioteket för perioden 21/12 2017 till 7/1 2018.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

Senast uppdaterad: Thu Dec 14 15:50:52 CET 2017