Ledig tjänst som avdelningschef på MB

Linköpings universitetsbibliotek söker en avdelningschef/förste bibliotekarie till Medicinska biblioteket (MB).

MB återfinns på Campus US vid Universitetssjukhuset i Linköping. Bibliotekets användare består mestadels av studenter, lärare och forskare inom den medicinska fakulteten. Utbildningen vid Campus US bedrivs utifrån problembaserat lärande och för studenternas lärandeprocess har biblioteket en betydelsefull roll.

Kungörelsen når du här eller via lediga jobb vid Linköpings universitet: https://liu.se/jobba-pa-liu/lediga-jobb
Ansökan skickar du in direkt via länk i kungörelsen.

Välkommen att bli en av oss!

Sista ansökningsdag är 2017-10-09.

Relaterat

Om Linköpings universitetsbibliotek

Thu Sep 21 16:43:00 CEST 2017

Luciatåg på Vallabiblioteket

LiHtösen lussar på biblioteket den 13 december kl. 9.30.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

TekFak-forskare duktigast på parallellpublicering

Andelen parallellpublicerade artiklar från LiU per fakultet.

Senast uppdaterad: Mon Dec 11 15:36:00 CET 2017