Ledig tjänst som avdelningschef på MB

Linköpings universitetsbibliotek söker en avdelningschef/förste bibliotekarie till Medicinska biblioteket (MB).

MB återfinns på Campus US vid Universitetssjukhuset i Linköping. Bibliotekets användare består mestadels av studenter, lärare och forskare inom den medicinska fakulteten. Utbildningen vid Campus US bedrivs utifrån problembaserat lärande och för studenternas lärandeprocess har biblioteket en betydelsefull roll.

Kungörelsen når du här eller via lediga jobb vid Linköpings universitet: https://liu.se/jobba-pa-liu/lediga-jobb
Ansökan skickar du in direkt via länk i kungörelsen.

Välkommen att bli en av oss!

Sista ansökningsdag är 2017-10-09.

Relaterat

Om Linköpings universitetsbibliotek

Thu Sep 21 16:43:00 CEST 2017

Extraöppet i samband med tentaperiod HT 2017

Vallabiblioteket och Campus Norrköpings bibliotek har öppet två söndagar under hösten: 15/10 och 22/10.

Skrivarbyte på gång

Under oktober och november 2017 kommer de publika skrivarna att bytas ut på samtliga campus, inklusive på biblioteken. Först ut är Campus Norrköping under v. 42.

Hur ser jag vad som är en e-bok i UniSearch?

E-böcker presenteras nu med fulltextlänk men utan tillägget [Elektronisk resurs].

Forskarstöd

Här är allt du behöver veta för att som LiU-anställd komma igång med bibliotekets tjänster.

Senast uppdaterad: Fri Oct 20 14:43:03 CEST 2017