Ledig tjänst som avdelningschef på MB

Linköpings universitetsbibliotek söker en avdelningschef/förste bibliotekarie till Medicinska biblioteket (MB).

MB återfinns på Campus US vid Universitetssjukhuset i Linköping. Bibliotekets användare består mestadels av studenter, lärare och forskare inom den medicinska fakulteten. Utbildningen vid Campus US bedrivs utifrån problembaserat lärande och för studenternas lärandeprocess har biblioteket en betydelsefull roll.

Kungörelsen når du här eller via lediga jobb vid Linköpings universitet: https://liu.se/jobba-pa-liu/lediga-jobb
Ansökan skickar du in direkt via länk i kungörelsen.

Välkommen att bli en av oss!

Sista ansökningsdag är 2017-10-09.

Relaterat

Om Linköpings universitetsbibliotek

Thu Sep 21 16:43:00 CEST 2017

Lånevillkor uppdaterade med anledning av GDPR

Extraöppet i samband med tentaperiod våren 2018

Vallabiblioteket och Campus Norrköpings bibliotek har öppet söndagarna 27 maj och 3 juni.

Utställning på Vallabiblioteket

Studenter på Slöjd, hantverk och formgivningsprogrammet visar sina alster mellan 25 maj och 5 juni.

Prenumerationsavtal med Elsevier sägs upp

Hur påverkar det dig som forskare?

Senast uppdaterad: Fri May 25 15:44:18 CEST 2018