Ledig tjänst som avdelningschef på MB

Linköpings universitetsbibliotek söker en avdelningschef/förste bibliotekarie till Medicinska biblioteket (MB).

MB återfinns på Campus US vid Universitetssjukhuset i Linköping. Bibliotekets användare består mestadels av studenter, lärare och forskare inom den medicinska fakulteten. Utbildningen vid Campus US bedrivs utifrån problembaserat lärande och för studenternas lärandeprocess har biblioteket en betydelsefull roll.

Kungörelsen når du här eller via lediga jobb vid Linköpings universitet: https://liu.se/jobba-pa-liu/lediga-jobb
Ansökan skickar du in direkt via länk i kungörelsen.

Välkommen att bli en av oss!

Sista ansökningsdag är 2017-10-09.

Relaterat

Om Linköpings universitetsbibliotek

Thu Sep 21 16:43:00 CEST 2017

Hur mycket citeras dina publikationer?

Via Min IT har du som LiU-anställd tillgång till Publish or Perish.

Testa HeinOnline

Provperiod på databas med fokus på rättshistoria och offentliga dokument till och med 6 april 2018.

Böcker om forskningsmetoder och vetenskapligt skrivande

På biblioteket hittar du de metodböcker du behöver för din uppsats.

Nytt OA-avtal med Institute of Physics

LiU-författare kan få sina artiklar publicerade open access utan extra kostnad när de publicerar i hybridtidskrifter utgivna av Institute of Physics.

Senast uppdaterad: Mon Feb 19 08:16:32 CET 2018