Hur ser jag vad som är en e-bok i UniSearch?

Presentationen av e-böcker har ändrats i bibliotekets söktjänst UniSearch.

Tidigare angavs [Elektronisk resurs] tillsammans med bokens titel. Nu är det istället enbart texten ”e-bok” under omslagsbilden och länken ”Fulltext” som upplyser om att det handlar om en e-bok.

Om du har tankar eller synpunkter på UniSearch eller bibliotekets övriga söktjänster är du välkommen att höra av dig till oss. Som student kan du också medverka i våra användbarhetstester av olika system. Är du intresserad? Hör av dig till biblioteket@liu.se.

E-bokspost i UniSearch

Tue Oct 17 13:55:00 CEST 2017

Lediga jobb på biblioteket

Två tjänster att söka vid Linköpings universitetsbibliotek. Sök senast 2018-01-22.

Öppettider under jul och nyår

Öppettider för Medicinska biblioteket, Campus Norrköpings bibliotek och Vallabiblioteket för perioden 21/12 2017 till 7/1 2018.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

Senast uppdaterad: Thu Dec 14 15:50:52 CET 2017