Vill du jobba extra på biblioteket?

Linköpings universitetsbibliotek söker just nu studenter till timanställning som studentmedhjälpare till våra bibliotek i Linköping och Norrköping.

Är du intresserad? Sök senast 2017-11-13!

Annonsen nås på LiU:s webb: Lediga jobb (Studentmedhjälpare till Universitetsbiblioteket i Linköping och Norrköping, Ref: UB-2017-00053).

Fri Oct 27 14:30:00 CEST 2017

Vallabiblioteket stänger 18.00 den 4 oktober

Biblioteket stänger tidigare än vanligt på grund av polisövning på Campus Valla.

Stöd för att publicera Open Access

Biblioteket betalar OA-avgifter till forskare som publicerar sig i rena open access-tidskrifter.

Vill du jobba hos oss?

Bibliotekarietjänst på Avdelningen för mediaförsörjning vid LiUB finns nu att söka. Sök senast 2018-10-01.

Rabatt på publiceringsavgifter

Författare från LiU får 25 procents rabatt vid publicering av open access-artiklar i tidskrifter från British Medical Journals Publishing och Royal Society Publishing.

Senast uppdaterad: Fri Sep 21 10:37:48 CEST 2018