Linköpings historia i fokus för Strimman

Filosofiska fakultetens föreläsningsserie Strimman fortsätter på temat ”Olika sorters historia” den 7 november.

Tisdagen den 7 november klockan 18.00-19.15 är det dags för två nya föreläsningar i Vallabiblioteket:

• LINKÖPING UNDER 1950- OCH 60-TALEN Gunnar Elfström: författare, kulturhistoriker, filosofie hedersdoktor vid LiU
  • ETT TIDLÖST TEMA I MODERN TAPPNING Stefan Hammenbeck: Konsthistoriker, konstintendent vid Östergötlands museum, filosofie hedersdoktor vid LiU

Det är fri entré till samtliga föreläsningar, alla är välkomna, ingen anmälan behövs.

Strimman 2017-2018

Tue Oct 31 12:18:00 CET 2017

Lediga jobb på biblioteket

Två tjänster att söka vid Linköpings universitetsbibliotek. Sök senast 2018-01-22.

Öppettider under jul och nyår

Öppettider för Medicinska biblioteket, Campus Norrköpings bibliotek och Vallabiblioteket för perioden 21/12 2017 till 7/1 2018.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

Senast uppdaterad: Thu Dec 14 15:50:52 CET 2017