Tårtkalas på Vallabiblioteket

Det europeiska utbytesprogrammet Erasmus har hjälpt studenter och anställda vid europeiska universitet att komma iväg på utbyten till olika länder i över 30 år.

Under den här veckan anordnas #grattiserasmus med ett flertal aktiviteter på Linköpings universitets olika campus.

På Vallabiblioteket kan du lyssna på Lotta Kåvemark från Internationella enheten som berättar om humanisten Erasmus av Rotterdam och om möjligheter att åka på utbyte inom Erasmusprogrammet. Kom och fira! Internationella enheten bjuder på kaffe och Erasmustårta. Kanske blir du en Erasmusstudent i ett annat land framöver!

När: Onsdagen den 8 november, klockan 14.30-15.00

Var: Vallabiblioteket, hus D, Campus Valla

Välkomna!

Hela programmet för jubileumsveckan för Erasmusprogrammet

Tue Nov 07 13:10:00 CET 2017

När boken står i Bokladan

Stora delar av bibliotekets samlingar finns i magasin. Böckerna där går att beställa precis som från LiU:s campusbibliotek.

Bibliotekets öppettider i sommar

Sommar på biblioteket betyder kortare öppettider men längre lånetider.

Lånevillkor uppdaterade med anledning av GDPR

Prenumerationsavtal med Elsevier sägs upp

Hur påverkar det dig som forskare?

Senast uppdaterad: Tue Jun 12 11:51:20 CEST 2018