Tårtkalas på Vallabiblioteket

Det europeiska utbytesprogrammet Erasmus har hjälpt studenter och anställda vid europeiska universitet att komma iväg på utbyten till olika länder i över 30 år.

Under den här veckan anordnas #grattiserasmus med ett flertal aktiviteter på Linköpings universitets olika campus.

På Vallabiblioteket kan du lyssna på Lotta Kåvemark från Internationella enheten som berättar om humanisten Erasmus av Rotterdam och om möjligheter att åka på utbyte inom Erasmusprogrammet. Kom och fira! Internationella enheten bjuder på kaffe och Erasmustårta. Kanske blir du en Erasmusstudent i ett annat land framöver!

När: Onsdagen den 8 november, klockan 14.30-15.00

Var: Vallabiblioteket, hus D, Campus Valla

Välkomna!

Hela programmet för jubileumsveckan för Erasmusprogrammet

Tue Nov 07 13:10:00 CET 2017

Vallabiblioteket stänger 18.00 den 4 oktober

Biblioteket stänger tidigare än vanligt på grund av polisövning på Campus Valla.

Stöd för att publicera Open Access

Biblioteket betalar OA-avgifter till forskare som publicerar sig i rena open access-tidskrifter.

Vill du jobba hos oss?

Bibliotekarietjänst på Avdelningen för mediaförsörjning vid LiUB finns nu att söka. Sök senast 2018-10-01.

Rabatt på publiceringsavgifter

Författare från LiU får 25 procents rabatt vid publicering av open access-artiklar i tidskrifter från British Medical Journals Publishing och Royal Society Publishing.

Senast uppdaterad: Fri Sep 21 10:37:48 CEST 2018