Tårtkalas på Vallabiblioteket

Det europeiska utbytesprogrammet Erasmus har hjälpt studenter och anställda vid europeiska universitet att komma iväg på utbyten till olika länder i över 30 år.

Under den här veckan anordnas #grattiserasmus med ett flertal aktiviteter på Linköpings universitets olika campus.

På Vallabiblioteket kan du lyssna på Lotta Kåvemark från Internationella enheten som berättar om humanisten Erasmus av Rotterdam och om möjligheter att åka på utbyte inom Erasmusprogrammet. Kom och fira! Internationella enheten bjuder på kaffe och Erasmustårta. Kanske blir du en Erasmusstudent i ett annat land framöver!

När: Onsdagen den 8 november, klockan 14.30-15.00

Var: Vallabiblioteket, hus D, Campus Valla

Välkomna!

Hela programmet för jubileumsveckan för Erasmusprogrammet

Tue Nov 07 13:10:00 CET 2017

Hur mycket citeras dina publikationer?

Via Min IT har du som LiU-anställd tillgång till Publish or Perish.

Testa HeinOnline

Provperiod på databas med fokus på rättshistoria och offentliga dokument till och med 6 april 2018.

Böcker om forskningsmetoder och vetenskapligt skrivande

På biblioteket hittar du de metodböcker du behöver för din uppsats.

Nytt OA-avtal med Institute of Physics

LiU-författare kan få sina artiklar publicerade open access utan extra kostnad när de publicerar i hybridtidskrifter utgivna av Institute of Physics.

Senast uppdaterad: Mon Feb 19 08:16:32 CET 2018