Tårtkalas på Vallabiblioteket

Det europeiska utbytesprogrammet Erasmus har hjälpt studenter och anställda vid europeiska universitet att komma iväg på utbyten till olika länder i över 30 år.

Under den här veckan anordnas #grattiserasmus med ett flertal aktiviteter på Linköpings universitets olika campus.

På Vallabiblioteket kan du lyssna på Lotta Kåvemark från Internationella enheten som berättar om humanisten Erasmus av Rotterdam och om möjligheter att åka på utbyte inom Erasmusprogrammet. Kom och fira! Internationella enheten bjuder på kaffe och Erasmustårta. Kanske blir du en Erasmusstudent i ett annat land framöver!

När: Onsdagen den 8 november, klockan 14.30-15.00

Var: Vallabiblioteket, hus D, Campus Valla

Välkomna!

Hela programmet för jubileumsveckan för Erasmusprogrammet

Tue Nov 07 13:10:00 CET 2017

Luciatåg på Vallabiblioteket

LiHtösen lussar på biblioteket den 13 december kl. 9.30.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

TekFak-forskare duktigast på parallellpublicering

Andelen parallellpublicerade artiklar från LiU per fakultet.

Senast uppdaterad: Mon Dec 11 15:36:00 CET 2017