Att hitta information inom området transportforskning

Är du student eller forskare som behöver hitta information inom området transportforskning?

Linköpings universitetsbibliotek och biblioteket vid VTI (Väg- och transportforskningsinstitutet) inbjuder till ett seminarium med bland annat följande innehåll:

• VTI:s bibliotek – ett bibliotek helt ägnat informationsresurser och litteratur om trafik, transporter och infrastruktur
  • Svenska myndigheter inom transport- och infrastrukturområdet och vilken information du hittar på deras webbplatser
  • Bibliografiska databaser
  • LiUB:s ämnesguide för transportforskning

Presentationerna kommer att hållas på engelska.

Som deltagare kommer du även att ha möjlighet att få tips och hjälp med sökningar inom ditt eget ämne i slutet av seminariet. Ta med egen bärbar dator!

Tid: Onsdag den 6 december 2017 klockan 13.15-15.00

Plats: Konferensrummet TP5031, hus Täppan, Campus Norrköping

Anmäl dig här: Registration KTS/VTI seminar on information seeking

(Anmälan är inte bindande men underlättar våra förberedelser. Om du redan anmält dig och vet att du inte kan delta får du gärna meddela oss via e-post.)

Välkommen!

Mon Nov 20 15:18:00 CET 2017

Luciatåg på Vallabiblioteket

LiHtösen lussar på biblioteket den 13 december kl. 9.30.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

TekFak-forskare duktigast på parallellpublicering

Andelen parallellpublicerade artiklar från LiU per fakultet.

Senast uppdaterad: Mon Dec 11 15:36:00 CET 2017