Att hitta information inom området transportforskning

Är du student eller forskare som behöver hitta information inom området transportforskning?

Linköpings universitetsbibliotek och biblioteket vid VTI (Väg- och transportforskningsinstitutet) inbjuder till ett seminarium med bland annat följande innehåll:

• VTI:s bibliotek – ett bibliotek helt ägnat informationsresurser och litteratur om trafik, transporter och infrastruktur
  • Svenska myndigheter inom transport- och infrastrukturområdet och vilken information du hittar på deras webbplatser
  • Bibliografiska databaser
  • LiUB:s ämnesguide för transportforskning

Presentationerna kommer att hållas på engelska.

Som deltagare kommer du även att ha möjlighet att få tips och hjälp med sökningar inom ditt eget ämne i slutet av seminariet. Ta med egen bärbar dator!

Tid: Onsdag den 6 december 2017 klockan 13.15-15.00

Plats: Konferensrummet TP5031, hus Täppan, Campus Norrköping

Anmäl dig här: Registration KTS/VTI seminar on information seeking

(Anmälan är inte bindande men underlättar våra förberedelser. Om du redan anmält dig och vet att du inte kan delta får du gärna meddela oss via e-post.)

Välkommen!

Mon Nov 20 15:18:00 CET 2017

Lånevillkor uppdaterade med anledning av GDPR

Extraöppet i samband med tentaperiod våren 2018

Vallabiblioteket och Campus Norrköpings bibliotek har öppet söndagarna 27 maj och 3 juni.

Utställning på Vallabiblioteket

Studenter på Slöjd, hantverk och formgivningsprogrammet visar sina alster mellan 25 maj och 5 juni.

Prenumerationsavtal med Elsevier sägs upp

Hur påverkar det dig som forskare?

Senast uppdaterad: Fri May 25 15:44:18 CEST 2018