Ny ämnesguide för transportforskning

Biblioteket lanserar en ny ämnesguide för transportforskning.

Guiden presenterar ett urval informationsresurser och sökverktyg inriktade mot transport- och kommunikationssystem. Vi hoppas den ska vara till glädje för studenter, forskare och lärare inom KTS (Kommunikation- och transportsystem).

Ämnesguiden är en öppen resurs tillgänglig för alla. Vissa av de resurser den länkar till kräver dock LiU-ID för åtkomst utanför universitetets nätverk.

Gå till Ämnesguiden för transportforskning

Fri Dec 01 07:27:00 CET 2017

Sommarstängt på CNB från 23 juli till 5 augusti

Använd återlämningsfacket i anslutning till entrén om du behöver lämna tillbaka böcker under denna period.

Rabatt på publicering avgifter i tidskrifter från Frontiers

Författare från LiU har nu rätt till en 10-procentig rabatt när de publicerar i förlagets OA-tidskrifter.

Ofullständiga uppgifter i LIBRIS webbsök

Beståndsuppgifter kan i vissa fall saknas.

När boken står i Bokladan

Stora delar av bibliotekets samlingar finns i magasin. Böckerna där går att beställa precis som från LiU:s campusbibliotek.

Senast uppdaterad: Fri Jun 29 07:31:50 CEST 2018