Ny ämnesguide för transportforskning

Biblioteket lanserar en ny ämnesguide för transportforskning.

Guiden presenterar ett urval informationsresurser och sökverktyg inriktade mot transport- och kommunikationssystem. Vi hoppas den ska vara till glädje för studenter, forskare och lärare inom KTS (Kommunikation- och transportsystem).

Ämnesguiden är en öppen resurs tillgänglig för alla. Vissa av de resurser den länkar till kräver dock LiU-ID för åtkomst utanför universitetets nätverk.

Gå till Ämnesguiden för transportforskning

Fri Dec 01 07:27:00 CET 2017

Lediga jobb på biblioteket

Två tjänster att söka vid Linköpings universitetsbibliotek. Sök senast 2018-01-22.

Öppettider under jul och nyår

Öppettider för Medicinska biblioteket, Campus Norrköpings bibliotek och Vallabiblioteket för perioden 21/12 2017 till 7/1 2018.

Ny ämnesguide för transportforskning

Ger tips och länkar till tidskrifter, databaser, aktörer, statistik och lagstiftning inom området transportforskning.

Senast uppdaterad: Thu Dec 14 15:50:52 CET 2017