Lediga jobb på biblioteket

Nu finns två lediga jobb att söka vid Linköpings universitetsbibliotek.

Vi söker dels en bibliotekarie till Campus Vallabiblioteket (Ref: UB-2017-00055) och dels en bibliotekarie för en delad placering vid Campus Vallabiblioteket och Campus Norrköpings bibliotek (Ref: UB-2017-00064).

Ansökan skickar du in direkt via länk i kungörelsen. Sista ansökningsdag är 2018-01-22.

Thu Dec 14 16:46:00 CET 2017

Årets avhandling på biblioteket

Mathilda Hallbergs doktorsavhandling ”Barn till beskådan” finns både som tryckt och i fulltext i DiVA.

Svenska dagstidningar i fulltext

Kungliga bibliotekets söktjänst för digitaliserade dagstidningar nu tillgänglig på Linköpings universitetsbibliotek.

Föredrag om flickors teknikintresse och serietidningar i klassrummet

Tre kvart på bibblan med Ulrika Sultan och Lars Wallner den 2 och den 9 februari.

Biblioteket på Welcome Fair

I år har studenterna möjlighet att ställa sina frågor om biblioteket på engelska, franska, tyska och spanska.

Senast uppdaterad: Wed Jan 17 08:29:08 CET 2018