Biblioteket på Welcome Fair

Biblioteket deltar som vanligt på Welcome Fair, välkomstmässan för internationella studenter som börjar sina studier vid LiU.

Vårterminen 2018 hålls mässan den 19 januari klockan 14-16 i hus C på Valla. I år har studenterna möjlighet att ställa sina frågor om biblioteket på engelska, franska, tyska och spanska.

Som internationell student kommer man vid Welcome Fair även att ha möjlighet att teckna sig för en guidad tur vid Vallabiblioteket under vecka 4.

Wed Jan 10 14:37:00 CET 2018

Årets avhandling på biblioteket

Mathilda Hallbergs doktorsavhandling ”Barn till beskådan” finns både som tryckt och i fulltext i DiVA.

Svenska dagstidningar i fulltext

Kungliga bibliotekets söktjänst för digitaliserade dagstidningar nu tillgänglig på Linköpings universitetsbibliotek.

Föredrag om flickors teknikintresse och serietidningar i klassrummet

Tre kvart på bibblan med Ulrika Sultan och Lars Wallner den 2 och den 9 februari.

Biblioteket på Welcome Fair

Senast uppdaterad: Wed Jan 17 08:29:08 CET 2018