Biblioteket på Welcome Fair

Biblioteket deltar som vanligt på Welcome Fair, välkomstmässan för internationella studenter som börjar sina studier vid LiU.

Vårterminen 2018 hålls mässan den 19 januari klockan 14-16 i hus C på Valla. I år har studenterna möjlighet att ställa sina frågor om biblioteket på engelska, franska, tyska och spanska.

Som internationell student kommer man vid Welcome Fair även att ha möjlighet att teckna sig för en guidad tur vid Vallabiblioteket under vecka 4.

Wed Jan 10 14:37:00 CET 2018

Vallabiblioteket stänger 18.00 den 4 oktober

Biblioteket stänger tidigare än vanligt på grund av polisövning på Campus Valla.

Stöd för att publicera Open Access

Biblioteket betalar OA-avgifter till forskare som publicerar sig i rena open access-tidskrifter.

Vill du jobba hos oss?

Bibliotekarietjänst på Avdelningen för mediaförsörjning vid LiUB finns nu att söka. Sök senast 2018-10-01.

Rabatt på publiceringsavgifter

Författare från LiU får 25 procents rabatt vid publicering av open access-artiklar i tidskrifter från British Medical Journals Publishing och Royal Society Publishing.

Senast uppdaterad: Fri Sep 21 10:37:48 CEST 2018