Boksläpp: Skolan, marknaden och framtiden

Tisdagen den 13 mars lanseras boken Skolan, marknaden och framtiden, en antologi där forskare anlägger olika perspektiv på det fria skolvalet och marknadsorienteringens konsekvenser för skolan. På Vallabiblioteket är det boksläpp med några av författarna och bokens båda redaktörer.

Det är Andreas Fejes, professor i vuxenpedagogik vid Institutionen för beteendevetenskap och lärande (IBL) och Magnus Dahlstedt, professor i socialt arbete vid Institutionen för samhälls- och välfärdsstudier (ISV) som är redaktörer för den nya boken. I 16 bidrag analyserar forskare från olika discipliner och universitet det fria skolvalet och marknadsorienteringens konsekvenser för skolan. Skolan, marknaden och framtiden ges ut av Studentlitteratur.

OBS! Anmäl till Andreas Fejes, andreas.fejes@liu.se om du vill vara med, senast den 10 mars. Det går också bra att anmäla sig via Facebook. Alla är välkomna!

• Tid: Tisdag 13 mars klockan 16.00-19.00
  • Plats: Vallabiblioteket, Hus D, Campus Valla

Wed Mar 07 14:05:00 CET 2018

När boken står i Bokladan

Stora delar av bibliotekets samlingar finns i magasin. Böckerna där går att beställa precis som från LiU:s campusbibliotek.

Bibliotekets öppettider i sommar

Sommar på biblioteket betyder kortare öppettider men längre lånetider.

Lånevillkor uppdaterade med anledning av GDPR

Prenumerationsavtal med Elsevier sägs upp

Hur påverkar det dig som forskare?

Senast uppdaterad: Tue Jun 12 11:51:20 CEST 2018