Göm menyn

Examensarbeten

Många av de examensarbeten som är skrivna på Linköpings universitet kan du hitta antingen i bibliotekskatalogen eller i DiVA.

Ladda ned i pdf-format

Alla examensarbeten som publicerats elektroniskt går att söka och ladda ned som pdf från DiVA.

Ikon DiVADiVA

Examensarbeten både i pdf- och pappersformat

Du hittar många av universitetets tryckta examensarbeten i bibliotekets katalog. Sök i fritext på dina egna sökord och lägg till examensarbete.

Bocka för rutan ”Sök endast e-resurser” om du vill söka examensarbeten som publicerats i elektronisk form. Det är dock bara i DiVA som alla elektroniska examensarbeten finns tillgängliga (se ovan).

Ikon bibliotekskatalogenBibliotekskatalogen

Hittar du inte examensarbetet?

Om du vill läsa en uppsats eller ett examensarbete, som inte finns e-publicerat eller i tryckt version på biblioteket, ska du i första hand vända dig till Linköpings universitets centralarkiv, gärna via e-post: arkiv@liu.se

I andra hand kan du vända dig till den institution som examensarbetets författare tillhörde.

Observera! Den 1 januari 2013 upphörde biblioteket att ta emot tryckta uppsatser och examensarbeten.

Elektroniskt publicerade uppsatser och examensarbeten kommer, som tidigare, att finnas tillgängliga i DiVA och i vår katalog.

Uppsatser från andra universitet och högskolor

Om du är intresserad av examensarbeten från andra universitet kan du söka på uppsatser.se där många examensarbeten från Sveriges olika högskolor och universitet finns i elektroniska fulltextversioner.

LIBRIS, de svenska universitets- och forskningsbibliotekens söktjänst, erbjuder även den separata söktjänsten Uppsök för examensarbeten och uppsatser i fulltextformat.

 

 


Sidansvarig: webmaster@bibl.liu.se
Senast uppdaterad: 2015-06-10