AccessEngineering

AccessEngineering är ett elektroniskt referensverk som innehåller instruktionsfilmer, interaktiva tabeller/diagram och e-böcker inom ämnet ingenjörsvetenskap.

Några av de populära e-böckerna:

Som student eller anställd vid LiU har du tillgång till allt material i AccessEngineering från och med onsdagen den 1 mars.

Gå till: AccessEngineering

Access Engineering

Har du frågor angående AccessEngineering eller andra biblioteksresurser kontakta oss gärna på biblioteket@liu.se.

Wed Mar 01 08:51:20 CET 2017

Slöjdutställning på Vallabiblioteket

Studenter på programmet Slöjd, hantverk och formgivning ställer ut sina alster 29 maj-7 juni.

Extraöppet i samband med tentaperiod VT 2017

Vallabiblioteket och Campus Norrköpings bibliotek har öppet två söndagar under våren: 28/5 och 4/6.

Öppettider: Kristi himmelsfärd och Nationaldagen

LiU-biblioteken har avvikande öppettider vid Kristi himmelsfärd 24-25 maj och Sveriges nationaldag den 6 juni.

Tidskriftsstatistik för 2016

Open access-tidskrifterna är fortfarande populära när det gäller var LiU-forskare publicerar sig, visar Bibliotekets siffror för 2016.

Senast uppdaterad: Mon May 22 10:43:12 CEST 2017